KTP:lle kolme uutta pelaajaa

By 02/09/20152015

 Viime aikoina tiukasti uusia pelaajia kartoittanut KTP vahvistuu kolmella uudella pelaajalla.
Joukkueeseen liittyvät loppukaudeksi maalivahti Craig Hill, keskikenttäpelaaja Eetu Muinonen sekä
hyökkääjä Babatunde Wusu. Kolmikosta Muinonen sekä Wusu siirtyvät kotkalaisseuraan normaalilla sopimuksella, kun taasen Hill saapuu loppukauden kestävällä lainalla.

Kolmikosta kotkalaisille lienee tunnetuin Mikkelissä syntynyt 29-vuotias Muinonen, joka edusti usean vuoden ja lähes sadan ottelun ajan Myllykosken Palloa 2000-luvun puolessa välissä, ollen mukana voittamassa MyPan ainoaa Suomen mestaruutta kaudella 2005. Eetu saapuu Kotkaan Norjasta, missä hän edusti maan kolmannella sarjatasolla pelannutta Fram Larvikia. Muinonen on käynyt läpi kaikki portaat Suomen nuorisomaajoukkueissa.

Myös nigerialainen Wusu (31v.) on jalkapalloa seuraaville tuttu ilmestys. Suomeen vuonna 2001 saapunut ”Tunde” tunnetaan kovana maalintekijänä, mistä kertoo myös hänen kaikkien aikojen maalisaldo: 248 ottelussa 129 maalia (lähde: Wikipedia). Veikkausliigassa hän on viimeistellyt ennen KTP:tä 46 maalia 116 ottelussa TPS:n ja JJK:n väreissä. Wusu saapuu Kotkaan Kakkosen FC Vaajakosken riveistä, missä hän on pelaamisen ohella toiminut joukkueen apuvalmentajana.

Kolmikon täydentää 27-vuotias jenkkiveskari Craig Hill. 188-senttinen Texasista kotoisin oleva Craig on ollut tällä kaudella
Kakkosen Kultsu FC:n ehdottomia luottopelaajia, mistä osoituksena on ollut käsivarressa komeillut kapteenin nauha.
Craig saapui Suomeen ja Joutsenoon kaudeksi 2014. Ennen sitä hän on esiintynyt kotimaansa lisäksi Puerto Ricon pääsarjassa.