KTP kohtaa AC Oulun toistamiseen

By 19/06/20192019, Ennakot, Uutiset

Kolmannes Ykkösen kaudesta on takana, eli kaikki joukkueet ovat nyt kohdanneet toisensa kertaalleen. KTP matkaa Ouluun hakemaan revanssia avausottelussa kärsittyyn 0-1 tappioon. Alla on pienoinen tappioputki, sillä sekä TPS että TPV ovat viime otteluissa niistäneet kotkalaisilta täydet 3 pistettä.

Oululaiset aloittivat kauden vakuuttavalla neljän tappiottoman ottelun putkella, mutta sen jälkeen on Pohjanmaallakin peli yskähdellyt. Seuraavissa neljässä ottelussa AC Oulu jäi kokonaan ilman tehtyjä maaleja, vaikka vastassa olivat esimerkiksi tyvipään MYPA ja MuSa. Viime sunnuntaina ketsuppipullo kuitenkin aukesi, ja Oulu otti lupauksia herättävän 0-3 vierasvoiton EIF:n vieraana. Tammisaaressa vanha kettu Juho Mäkelä osui kolmesti, joten siinä ainakin yksi mies kenen kanssa KTP-puolustus saa olla torstaina varuillaan.

Kevätkaudella AC Oulua ja Hakaa vastaan KTP ei pisteitä kerännyt. Nyt samat kärkipään joukkueet kohdataan uudestaan neljän päivän sisällä, ja näistä otteluista hyvät tulokset ottamalla pysyttäisiin vielä mukavasti kärjen vauhdissa. Paljon on pelin kuitenkin parannuttava jos Oulusta mielii voitto mukanaan Juhannuksen viettoon. Päävalmentaja Arbeiteria eivät yhdeksässä pelissä kerätyt 11 pistettä tyydytä.

-Ongelmamme on pelinrakentelussa, ja sille paikalle kaipaisimme lisää vahvistusta. Etenkin keskikentän keskustaan olemme joutuneet istuttamaan uusia pelaajia loukkaantumisten ja poislähtöjen takia, kertoo Arbeiter.

AC Oulua lähdetään kuitenkin haastamaan tosissaan, sillä myöskään oululaisten alkukesä ei ole ollut helppo.

-Onhan se yksilötasolla todella hyvä joukkue. Jos pystymme hyödyntämään heidän heikkouksiaan, on meillä kuitenkin mahdollisuus voittoon, uskoo Arbeiter, paljastamatta tietenkään mitkä ovat ne heikkoudet AC Oulun pelissä.

KTP matkasi keskiviikkona Ouluun ilman muutamaa tärkeää pelaajaansa. Saku Leppäsen lisäksi poissa ovat Sebastian Dolivo, Matias Lindfors, Jimi Lassila ja Kimi Kolsi. Ottelu AC Oulu – KTP pelataan siis Raatin Stadionilla kello 18:30 ja sitä voi seurata myös Elisan Viihde-palvelusta.