KTP harjoitusleirille Eerikkilään – leirin huipentaa uusintaottelu Ilvestä vastaan

Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa tammikuussa KTP:n Matias Paavola suojaa palloa. Kuva: Ossi Ahola / Aamulehti

KTP:n harjoituskausi jatkuu. Alun perin suunnitellun Tallinnan etelän leirityksen sijaan koronatoimet vie joukkueen Kanta-Hämeeseen Eerikkilään valmistavalle leirille perjantaista lauantaihin.

Leirin huipennuksena lauantaina KTP kohtaa Tampereen Ilveksen revanssihengessä Pirkkahallissa klo 15. Kuukausi sitten edellisessä kohtaamisessa Ilves oli parempi tuloksella 3-2.

Sairastupa tyhjenee hyvää vauhtia ja tämän hetken tiedon mukaan koko joukkue lähtee matkaan, paitsi Niklas Leinonen, joka on mukana U18-maajoukkueleirillä. Pelissä nähtäneen myös pitkästä aikaa Paavo Voutilainen ja Michael Ogungbaro, jotka ovat palanneet treenirinkiin.

KTP katsastaa myös lisävahvistuksia toppariosastolle. Joukkueen vahvuuteen ovat liittyneet testijaksolle Ingo van Weert ja Arnau Campeny.

Hollantilainen van Weert saapui Kotkaan testiin Puolasta, jossa hän pelasi toisella sarjatasolla Stomil Olsztyn riveissä. Kokemusta löytyy kotimaastaan myös liigatasolta sekä 1. divisioonasta.

Espanjalainen Campeny puolestaan on pelannut koko uransa Espanjan alasarjoissa, viimeisimpänä Granollersin joukkueessa neljännellä sarjatasolla.

Aamulehti näyttää ottelun suorana tilaajilleen. Tarjollaa on 1€ kokeilukuukausi uusille asiakkaille.

Otteluun pääset oheisesta linkistä: https://www.aamulehti.fi/jalkapallo/art-2000007825489.html