Klubi 04 vierailee Kotkassa – KTP:n mukana kaksi uutta testipelaajaa

By 11/03/20212021, Ennakot, Miehet

Johannes Laaksonen virittelee tykkiä viime maanantaina harjoitusottelussa IFK Mariehamnia vastaan. (Kuva: Mikko Mäkelä)

 

KTP jatkaa valmistautumistaan Veikkausliigakauteen harjoitusottelulla Ykköseen noussutta helsinkiläistä HJK Klubi 04:ää vastaan.

KTP:n peli otti maanantaina ison loikan eteenpäin, kun joukkue pelasi IFK Mariehamnia vastaan 1-1 tasapelin. Joukkueen puolustuspeli oli alkukauden parasta, ja testissä ollut Ingo van Weert antoi loistavat näytöt osaamisestaan ja jatkaa joukkueen mukana.

Tällä viikolla harjoituksiin ovat liittyneet myös testissä olevat puolustajat Mohamadou Sissoko ja Pierre-Daniel Nguinda, jotka ovat vapautuneet koronakaranteenista ja tulevat todennäköisesti pelaamaan lauantaina.

32-vuotias Ranskalainen Sissoko on useassa Euroopan sarjassa pelannut kokenut keskuspuolustaja, ja mies ei ole tuntematon myöskään Veikkausliigassa. Sissoko pelasi vuonna 2019 Rovaniemen Palloseurassa, ja oli kolmea peliä lukuunottamatta avauksessa kauden kaikissa Veikkausliigaotteluissa. Sissoko pelasi kauden 20/21 Kyproksen pääsarjassa Ermis Aradippoun riveissä.

24-vuotias kamerunilais-ranskalainen Nguinda on oikea puolustaja ja AS Monacon kasvatti, jonka B-joukkueessa hän pelasi Ranskan neljännellä sarjatasolla. Mies on myös pelannut Ranskan toiseksi korkeammalla sarjatasolla Quevilly Rouen Métropolen riveissä ja ollut lainalla Belgian pääsarjan Cercle Bruggessa.

Matias Lindforsille Klubi 04 on tuttu vastustaja. Kuva kaudelta 2018. (Kuvat: Mikko Mäkelä)

 

Päävalmentaja Argo Arbeiter saa jalkeille lähes koko miehistönsä. Kymsote ja Kotkan kaupunki suosittelevat ylioppilaskirjoituksiin osallistuvia siirtymään omaehtoiseen karanteeniin kaksi viikkoa ennen kirjoitusten alkua aina niiden loppumiseen asti, joten Juuso Anttila toimii vastuullisena esimerkkinä kaikille abiturienteille ja on pois joukkueen toiminnasta kirjoitusten ajan. 

Aleksi Tarvosen pelikunto selviää viimeistään pelipäivänä. Antti Mäkijärvi sen sijaan on jälleen pelikunnossa ja palaa joukkueen vahvuuteen.

Seura tiedottaa myös David Onyeanulan sopimuksen purkamisesta. 20-vuotias hyökkääjä saapui joukkueeseen elokuussa ja ehti pelata 7 peliä tehden yhden maalin. KTP kiittää Onyeanulaa ja toivottaa hyvää jatkoa uralle!

Kello 15 alkava ottelu pelataan tyhjille katsomoille koronarajoituksista johtuen, mutta tullaan näyttämään Karpot-TV:n Youtube-kanavalla. Peliin pääset suoraan alla olevasta linkistä:
https://www.youtube.com/watch?v=4d0M03qsMaI