Kaatuuko EIF kolmannen kerran tällä kaudella? Ennakko: KTP-EIF

By 01/09/20192019, Ennakot, Uutiset

Se olisi luvassa taas maanantai ja pelipäivä! KTP- EIF päättää 21. kierroksen miesten Ykkösessä.

Kärki menee menojaan ja häntäpää kaukana turvallisessa keskikastissa nököttävälle KTP:lle. KTP on sarjataulukossa viidentenä 26 pisteellä, takanaan kuudennella sijalla EIF 23 pisteellä. Haka painaa kärjessä äärimmäisen vakuuttavalla 59 pisteellä, ja häntäpään paikkaa pitää MYPA 12 pisteellä.

KTP:n edellisen kierroksen peli Hakaa vastaan ei mennyt aivan nappiin ja Valkeakoskelta matkattiin takaisin Kotkaan 5-0 pöllytyksen jälkeen. Myös keväällä ennen EIF:in esimmäistä kohtaamista KTP oli hakenut karvaan 6-3 tappion Valkeakoskelta, mutta EIF kaadettiin kotona komeasti 3-1. EIF oli viime vuonna haastava vastustaja, ja Kotkassa puhuttiin jopa Tammisaaren kirouksesta, mutta nämä puheet on onneksi tänä kesänä murskattu. Ensin toukokuun 3-1 kotivoitolla ja heinäkuussa Tammisaaressa upealla 1-4 vierasvoitolla. Ei kahta ilman kolmannetta? EIF tulee varmasti haastamaan KTP:n kovaa ja haluaa tasoittaa sarjapisteet.

Vaikka EIF:n kausi ei ole mennyt nappiin, on nyt pohjalla muutamia hyviä pelejä. TPS:n kanssa tasapeli 0-0 reilu viikko sitten, jossa EIF sai vietyä TPS:n vauhdin pois. Sitä ennen 4-1 romahdus Jaroa vastaan, ja tätä ennen joukkue haki päänahat Porista Musalta ja Oulusta. Seurantaan laitetaan 8 maalia tällä kaudella iskenyt Akseli Ollila, joka molemmissa aiemmissa kohtaamisissa on joko tehnyt maalin tai luonut vaarallisia paikkoja löytämällä tilaa kotkalaisten puolustuksesta.

Kokoonpanosta poissa varmuudella ovat armeijan vihreissä viihtyvät  Pyry Piirainen, Jimi Lassila ja Miika Kolsi. Loukkaantuneina Kim Kolsi ja Anton Eerola. Lisäksi Juuso Laitista on vaivannut flunssa, eikä tällä hetkellä ole vielä varmuutta maanantain pelikunnosta.

Lisäksi KTP tiedottaa, että Miro Schwalenstöcker siirtyi perjantaina loppukaudeksi Pallokerho Keski-Uusimaan riveihin. Mirolla on ollut viimeiset pari vuotta varsinainen via dolorosa loukkaantumisten suhteen, joten toivottavasti mies saa nyt täysiä ysikymppejä tilille PKKU:n riveissä ja hänet nähdään tulevaisuudessa uudestaan vihreä-valkoisissa. Aisaparina Keravalla Mirolla on Kotkastakin tuttu Silva, joka on paukutellut peräti 22 maalia miesten Kolmosessa tällä kaudella.

 

KTP – EIF maanantaina 2.9 klo 18.30 Arto Tolsa Areenalla. Tule paikalle kannustamaan kotkalaiset kotivoittoon! #parastapaikanpäällä

Ottelun voit seurata suorana myös Elisa Viihde -suoratoistopalvelun kautta.