Jyrkilän kuljetus ei lähde Valkeakoskelle

By 17/04/20212021, Uutiset

Jyrkilän bussi toi KTP:n edustusjoukkueen turvallisesti kotiin muun muassa eräältä riemukkaalta pelireissulta Turusta myöhään marraskuun 14. päivän iltana viime vuonna. Sunnuntaina kotkalaisen kuljetusyhtiön ei tarvitse kyyditä raitapaitoja Valkeakoskelle, sillä harjoitusottelu Hakaa vastaan on peruttu.

Tuttu ja turvallinen Jyrkilän kuljetus ei viekään FC KTP:ta sunnuntaiksi harjoitusotteluun Valkeakoskelle. Kertaalleen jo siirretty treenimatsi FC Hakaa vastaan on peruttu kokonaan isäntien leirissä ilmenneiden lisätautitapausten johdosta.

Perjantaina joukkueesta ilmoittautui kaksi kuumepotilasta sairastuvalle, ja lauantaina sairastuneita ilmeni enemmän. Heidän koronatestituloksensa eivät ennätä ajoissa sunnuntaiksi, emmekä halua ottaa muutenkaan mitään riskiä. Myös lääkäri Valkeakoskella on ohjeistanut perumaan ottelutapahtuman, kertoo KTP:n joukkueenjohtaja Esa Vilkki myöhään lauantai-iltana.

Kotkan valmennusjohto ei lyhyellä aikataululla ennätä järjestämään joukkuelleen korvaavaa ohjelmaa, ja sunnuntaille tulee nyt ylimääräinen vapaapäivä.

KTP:n seuraava ottelutapahtuma – ja samalla viimeinen ennen toukokuun 3:nnen päivän veikkausliiga-avausta – on ensi lauantain (24.4.) treenipeli Ykkösen Joensuun Jippoa vastaan.

KTP:n päävalmentaja Argo Arbeiterin mukaan Jippo sopii kotkalaisille oikein hyvin liigan kenraaliharjoitukseksi.

Jippo on Ykköseen oikein hyvä jengi, ja meidän on otettava se vakavasti. Ihan tuoreessa muistissa (27.3.) on, kun joensuulaiset kävivät löylyttämässä AC Oulua harjoitusmatsissa vieraissa 0–4, Arbeiter toteaa.

FC KTP:n seuraava ottelu:

FC KTP–JIPPO (Joensuu) Arto Tolsa Areenalla lauantaina 24.4.2021 kello 15.00 (ottelu pelataan ilman yleisöä)

FC KTP:n veikkausliiga-avaus:

SJK, Seinäjoki–FC KTP Seinäjoen OmaSp Stadionilla maanantaina 3.5.2021 kello 18.30

Liiga-avaus kotona:

FC KTP–FC Honka (Espoo) Arto Tolsa Areenalla perjantaina 7.5.2021 kello 18.30

TEKSTI: Matti Järvinen KUVA: Mikko Mäkelä