Ivan Vasiljevicin sopimukselle koeaikapurku – Juuso Anttilalle sorvattu uusi sopimus

By 23/02/20212021, Miehet, Uutiset

KTP:n topparirintamalla tapahtuu, kun Suomen Cupin kynnyksellä joukkueeseen liittynyt Ivan Vasiljevic sai lähteä kotimatkalle. Puolestaan tällä viikolla U19-maajoukkueen leirillä oleva Juuso Anttila on kirjoittanut uuden 1+1-mallisen sopimuksen.

Ivan Vasiljevicin taso ei riittänyt Veikkausliigaan. (Kuva: Mikko Mäkelä)

 

22-vuotias Vasiljevic saapui Kotkaan koronasta johtuen mutkikkaiden vaiheiden jälkeen. Nyt matka on taitettava takaisin kotimaahan Serbiaan. Vasemmaksi toppariksi kaavailtu Vasiljevic ehti pelata raitapaidassa vain kahdessa ottelussa, joista näyttöjä kertyi yhteensä 105 minuutin verran. Debyytti tapahtui Suomen Cupissa FC Lahden vieraana ja viimeiseksi esiintymiseksi jäi viime sunnuntainen (21.2.) harjoitusottelu MYPA:a vastaan. Ottelun jälkeen KTP:n päävalmentaja Argo Arbeiter kommentoi lyhykäisyydessään olleensa todella tyytymätön serbin otteisiin, joten sopimukseen sisältyneen koeajan puitteissa seuran ja pelaajan tiet erkanevat. KTP toivottaa Ivanille onnea seuraaviin koitoksiin.

Lahdessa Vasiljevicin tilalle vaihdettiin juurikin Juuso Anttila, jonka sopimusta on uudistettu. Aiempaa 3-vuotista pahvia olisi ollut jäljellä vielä tämä vuosi, mutta diiliä on uudistettu muotoon 1+1. Optiovuoden käyttö on seuran päätettävissä. Viime kaudella Anttila kerrytti pelikokemusta lähinnä yhteistyöseura PeKa:n riveissä ja nähtäväksi jää onko se peliasu tutumpi myös alkavalla kaudella. Joukkueen nousu Kakkoseen voikin olla hyvä sauma jatkaa kehittymistä, mutta ei vastuu Veikkausliigassakaan ole poissuljettu.

Juuso Anttilan sopimusta on uudistettu. Nähtäväksi jää onko nuorukaiselle luvassa Veikkausliigadebyytti. (Kuva: Mikko Mäkelä)

 

Lisäksi joukkueeseen on tulossa ulkomailta kaksin kappalein toppareita testiin, mikäli vain matkustusasiat järjestyy.