Härkäviikko jatkuu – Vastassa Pikkuhuuhkajat

By 28/03/20212021, Ennakot, Miehet

KTP:n harjoituspelit jatkuvat heti maanantaina, kun vastaan asettuu “Pikkuhuuhkajat” eli Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkue.

 

Kuva: Mikko Mäkelä


KTP käänsi perjantain vierasottelun Tammisaaressa EIF:iä vastaan 2-1 voitoksi, ja pelit jatkuvat vain kahden välipäivän jälkeen haastavalla ja poikkeuksellisella vierasottelulla Pikkuhuuhkajia vastaan. Pelillisesti huomattavin muutos Tammisaaressa oli joukkueen ryhmitys. KTP pelasi neljän pelaajan alakerralla, mikä on ollut poikkeuksellista päävalmentaja Argo Arbeiterin alaisuudessa. 

“Halusin peluuttaa joukkuetta tänään erilaisessa ryhmityksessä, jotta meillä on vaihtoehtoja tulevaa kautta varten. Peliaikaa halusimme tänään antaa tasaisesti kaikille” kertoi Arbeiter EIF-pelin jälkeen.

Nyt Helsingissä vastaan asettuu Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkue, joka viime viikolla pelasi FC Hakaa vastaan 0-0 tasapelin.

Maajoukkue on tällä kertaa kasattu lähes yksinomaan Veikkausliigapelaajista, eli nuoresta iästä huolimatta vastaan asettuu erittäin laadukas ryhmä. Jos pelaajat ovatkin nuoria, niin vastapainona penkin päässä peliä johtaa Suomen kokeneimpiin jalkapallovalmentajiin kuuluva Juha Malinen.

Pelaajista mukana ovat tällä kertaa muun muuassa jo kertaalleen tällä kaudella eri vastustajien riveissä kohdatut Santeri Väänänen ja Anthony Olusanya (HJK), Kalle Katz, Tuomas Leislahti ja Momodou Sarr (Ilves). Ensimmäisen maajoukkuekutsunsa sai myös entinen KTP-pelaaja Tuomas Ollila (Ilves). 

Tuomas Ollila on kaikkialla. KTP:ssä, Ilveksessä ja Pikkuhuuhkajissa. (Kuva: Mikko Mäkelä)

 

Maajoukkueen täyden kokoonpanon näet tästä.

KTP pääsee otteluun lähes täydellä miehistöllä. Ainoina poissaolijoina ovat kapteeni David Ramadingaye sekä Mohamadou Sissoko.

Ottelu pelataan huomenna 29.3. klo 14:00 Bolt Arenalla, mutta koronatilanteesta johtuen peli pelataan tyhjille katsomoille.

Ottelu on nähtävissä suorana maksuttomasti Palloliiton verkkosivujen kautta. Otteluun pääsette tästä.