Harjoituspeli muuttui kevyeksi treeniksi

By 17/04/20212021, Uutiset

KTP:n bussi ei lähtenytkään harjoitusottelumatkalle Valkeakoskelle lauantaina. Pelireissun sijaan joukkue veti kevyet treenit Arto Tolsa Areenan auringonpaisteessa. Loppuvenyttelyn hoitivat muun muassa Aleksi Tarvonen (vasemmalla) ja Matias Lindfors.

FC KTP:n viikonvaihteen harjoitusohjelmaan tuli muutos, kun lauantaiksi Valkeakosken Tehtaan kentälle sovittu treenimatsi FC Hakaa vastaan siirtyi sunnuntaiksi.

Hakan päävalmentaja Teemu Tainio viestitti meille perjantaina, että heidän joukkueessaan on kaksi kuumepotilasta. Varotoimena peruimme lauantain kohtaamisen tänään puolen päivän tienoilla, kun odottelimme kaksikon koronatestin tuloksia. Molempien testitulos oli negatiivinen, ja uusi yritys Valkeakoskella on sunnuntaina, tiivistää siirron syyt ja seuraukset KTP:n joukkueenjohtaja Esa Vilkki.

Haka–KTP-ottelu alkaa sunnuntaina kello 15. Yleisöä ei edelleenkään päästetä paikan päälle, mutta peliä voinee seurata Aamulehden linkistä, joka löytyy tämän tekstin perästä.

KTP:ta peliaikataulun muutos ei liiemmin häirinnyt. Ottelumatkan sijaan joukkue vei läpi kevyen harjoituksen leppoisassa kelissä Arto Tolsa Areenalla. Lämpömittarit kentän valomastoissa kertoivat 18 plusasteesta.

Valkeakosken matkalta jäävät lopulta pois nigerialaistoppari Michael Ogungbaro (24/189) ja hyökkääjä Aleksi Tarvonen (26/185). Ogungbaroa on vaivannut alaraajavamma, joka on jo kuntoutumassa, ja Tarvosellakin on pikku ongelmia samalla suunnalla, eikä heidän kanssaan riskeerata.

Ogungbaro ja kenties Tarvonenkin ovat rivissä, kun KTP kohtaa kevään viimeisessä harjoituspelissä Ykkösen Joensuun Jipon Arto Tolsa Areenalla ensi lauantaina.

FC KTP:n seuraava ottelu:

FC Haka–FC KTP Valkeakosken Tehtaan kentällä sunnuntaina 18.4.2021 kello 15.00 (ottelu pelataan ilman yleisöä)

Seuraava kotiottelu:

FC KTP–JIPPO (Joensuu) Arto Tolsa Areenalla lauantaina 24.4.2021 kello 15.00

FC KTP:n veikkausliiga-avaus:

SJK, Seinäjoki–FC KTP Seinäjoen OmaSp Stadionilla maanantaina 3.5.2021 kello 18.30

Liiga-avaus kotona:

FC KTP–FC Honka (Espoo) Arto Tolsa Areenalla perjantaina 7.5.2021 kello 18.30

TEKSTI ja KUVA: Matti Järvinen

Aamulehti välittänee Haka–KTP-pelistä liikkuvaa kuvaa (tilaajalle kokeilujakso 1 euro/kuukausi). Tässä linkki: https://www.aamulehti.fi/jalkapallo/art-2000007920300.html