Ennakko: KTP – MuSa

By 29/09/20192019, Ennakot, Uutiset

Huomenna maanantaina KTP kohtaa kauden toiseksi viimeisessä kotiottelussaan Musan Salaman Porista. MuSa lähti kauteen tavoitteenaan sarjapaikan vakinnuttaminen, mutta on keikkunut parhaimmillaan jopa kolmannella sijalla. Etenkin kesä-heinäkuussa porilaiset kulkivat voitosta voittoon, eikä edes loppusyksyn pieni tappioputki ole pudottanut MuSaa viidettä sijaa alemmaksi.

Ehkä suurin yksittäinen syy porilaisten hyvään kauteen ovat onnistuneet ulkomaalaisvahvistukset. Taiki Kagayama oli seitsemällä maalillaan pitelemätön etenkin keskikesän voittoputkessa, ja tämän huomasi myös Veikkausliigaseura KPV joka pestasi japanilaisen lainasopimuskella elokuusta lähtien. Maanmies Taku Yokochi saapui seuraan heinäkuussa, ja on myös onnistunut maalinteossa seitsemän kertaa.

KTP lähtee otteluun hyvistä lähtökohdista. Voittoputki on jo neljän ottelun mittainen, ja täydellä pistepotilla maanantaina Jaro olisi jo kammettu pois kolmospaikalta. Matias Lindfors lähtee otteluun hyvällä itseluottamuksella.

-Kunhan saamme koko joukkueena puolustamisen toimimaan, uskon että voitto maanantaina irtoaa, kertoo Lindfors.

-MuSa on tällä kaudella yllättänyt kaikki oman tyylisellä pelillään. He ovat hyvä joukkue, eiväthän he muuten viidentenä olisi. Luotan kuitenkin että olemme pallollisena parempi joukkue ja sitä kautta otamme voiton, Lindfors päättää.

KTP-MuSa Arto Tolsa Areenalla maanantaina 30.9. kello 18:30