Ennakko KTP – Haka: Loppuuko Hakan tuhkimotarina huomenna?

By 22/08/20192019, Ennakot, Uutiset

Pelit jatkuu ja tunnelma nousee, kun perjantaina matkataan Valkeakoskelle kahden ottelun voittoputkessa. Kotkassa napattiin täydet pisteet TPV:ltä 6-1 maali-iloittelulla ja viime viikolla Oulussa kairattiin 1-0 vierasvoitto. Nyt vastaan asettuu sarjakärki Haka, ja toivottavasti perjantai-iltana vielä hymyilyttää myös kotkalaisia.

Hakalla on käynnissä täydellinen unelma-kausi ja joukkue ei edelleen ole kohdannut voittajaansa Ykkösessä. KTP sai tuta Hakan vahvuuden heti kauden alussa toisessa pelissä, kun Tehtaan Kentällä kotijoukkue kaatoi raitapaidat räntäsateessa 6-3 tuloksella. Myös toisen kierroksen kohtaaminen päättyi Kotkassa Hakan 1-0 voittoon. Nyt on käsillä KTP:n viimeinen mahdollisuus haastaa Haka, ja siitä otetaan iloirti. Käytännössä ottelu on kotkalaisille paineeton, sillä sarjan keskitasolla kauden tavoitteet on saavutettu, ja vaikka loppukaudesta tulisi täydellinen sulaminen, niin putoamisviiva on kaukana.

Pelillisesti KTP on näyttänyt positiivisia välähdyksiä sellaisesta pelitavasta, johon joukkue on pyrkinyt koko kauden. Rehellisesti on kyllä sanottava, että TPV oli joukkueelle helppo vastus, ja Oulu ei vain saanut viime viikolla omaa peliään käyntiin, joten nämä tarjosivat myös vetoapua KTP:n voitoille. Hakalta tätä ei varmasti ole luvassa, joten omaan peliin on luotettava ja palat saatava loksahtamaan kohdalleen. Ei varmasti ole haitaksi, jos tähdet ja taivaankappaleetkin asettuisivat vielä oikeaan asemaan perjantaille.

Otteluetkoille saapuneet Matias Paavola ja Antti Mäkijärvi suhtautuvat toiveikkaasti tulevaan kohtaamiseen Tehtaan Kentällä. Paavolan mukaan nyt lähdetään hakemaan kauden ensimmäistä voittoa Hakasta. ”Meidän pitää tehdä niitä juttuja, joita ollaan treeneissä harjoiteltu”, toteaa Paavola. Hänen mukaan peleissä ollaan ajoittain pelattu hyvin, ja sitten jossain vaiheessa pakka levinnyt. Jos saadaan pelattua ehjä peli, niin mahdollisuudet voittoon ovat hyvät. Mäkijärven mukaan Hakaa ei lähdetä kumartelemaan.  Hakaa vastaan ei voida lähteä liikaa peruuttelemaan, tai ajaudutaan liian alas, josta on pitkä matka hyökätä Hakan maalille.

Paavola mainitsee muutaman kuuman pelaajan Hakan ringistä, joita kannattaa seurata: ”Hyökkääjä Salomon Ojala on paukuttanut paljon maaleja”. Lisäksi maininnan saa laituri Samuel Chidi, joka on hyvällä prosentilla haastanut 1vs1-tilanteissa.  KTP:n pelaajista Voutilainen on treenannut paljon puskuja kulmatilanteissa, ja häneltä voi odottaa kauden avausmaalia.

Haka – KTP Valkeakoskella perjantaina 23.8 klo 18.30. Ottelu suorana Elisa Viihteen kautta ja Cafe Kaks7 terassilla.

Otteluetkot nähtävissä alla tai linkin takaa: https://www.facebook.com/KTPKotka/videos/511153569652554/

 

KTP-TV: Ennakot 21.8.2019

Torilla vietettiin jälleen etkoja HAKA-KTP peliä silmällä pitäen. Vieraaksi saimme Matias Paavolan ja Antti Mäkijärven. Perjantaina ottelu suorana Kaks7 Cafe & Barissa klo 18:30!

Julkaissut KTP Kotka Keskiviikkona 21. elokuuta 2019