Voitto mielessä vierasotteluun

By 22/09/20172017, Ennakot

KTP:llä on jäljellä sarjakautta kaksi ottelua. Kupletin juoni on selvä jo ennen otteluita: molemmat pitää voittaa, jotta kotkalaisjoukkue nappasi Kakkosen A-lohkon kärkipaikan itselleen. Näin varmistuisi paikka kaksiosaisiin karsintoihin.

Kolme ottelua KTP:n keskikentällä pelannut Faraz Ahadi kertoo joukkueessa olevan edelleenkin hyvä ja luottavainen ilmapiiri tärkeiden otteluiden lähestyessä.

– Nyt pitää vain voittaa jäljellä olevat ottelut. Keskittyminen on olennaisissa asioissa ja joukkueen sisällä on puhuttu paljon otteluiden voittamisen tärkeydestä. Ei sitä kuitenkaan näy mitenkään väkinäisyytenä, Ahadi sanoo.

Ahadi on päässyt hyvin joukkueeseen sisään. Nuori keskikenttäpelaaja on pelannut vasta kolmessa ottelussa, mutta silti sanoo oppineensa hyvin joukkuekaverit. PK Keski-Uusimaata vastaan pelattavassa ottelussa rooli saattaa hieman muuttua.

– Olen viihtynyt pallollisen keskikenttäpelaajan roolissa, mutta rooli saattaa olla hieman eri, Ahadi paljastaa.

PK Keski-Uusimaan riveissä pelaa Ahadille varsin tuttu vastustaja, kun hänen pikkuveljensä Mosaver kuuluu vastustajan keskikenttäpelaajien joukkoon.

– Pakko myöntää, etten mielelläni tässä vaiheessa kautta olisi häntä vastaan olisi pelannut. Ei siinä muuta auta kuin lähteä voittamaan, kun paikan päälle saapuu perheeni ja paljon kavereitani. Eihän sitä voi hävitä pikkuveljelle, sillä muuten siitä saattaa tulla sanomista, “Farkku” hymähtää.