Voitto mielessä Valkeakoskelle

By 27/07/20182018, Ennakot

Kahden peräkkäisen kotiottelun jälkeen KTP:n kausi jatkuu lauantaina vierasottelulla Valkeakosken Hakaa vastaan. Kolmen tappiollisen ottelun jälkeen KTP on pelannut neljä viimeistä kamppailuaan ilman tappiota. Nyt tarkoituksena on jatkaa positiivista putkea.

–Voitto mielessä matkustamme Valkeakoskelle. Eiköhän me taas kaiveta taisteluasenne esiin ja raavita pisteet mukaan, KTP:n maalivahtiosastoon kuuluva Ville Särkkä sanoo.

Haka on tasaisessa keskikastissa yhden pykälän KTP:tä edellä viidentenä vain kaksi pistettä enemmän keränneenä. Eli mikäli vihreävalkoiset nappaavat vierasvoiton, vaihtuvat joukkueiden sarjasijoitukset keskenään. Haka on kuitenkin ollut hyvässä keskikesän vireessä, sillä edellisestä seitsemästä ottelustaan joukkue on voittanut neljä, pelannut kerran tasan ja hävinnyt vain kaksi kertaa.

–Emme ole vielä puhuneet Hakasta juurikaan. Varmasti tänään harjoituksissa käymme läpi videolta Hakan pelaamista, Särkkä toteaa.

KTP:n otteluissa on torjuntavastuun vienyt Jiri Koski, joka on pelannut kaikissa Ykkösessä ottelussa, kun taas varamaalivahdin rooli on ollut Särkän lisäksi Pyry Piiraisen harteilla. Särkän edellisestä pelatusta ottelusta on jo ennättänyt kulua useampi kuukausi, sillä hän pelasi viimeksi preseasonin otteluissa.

–En tiedä matkaanko mukaan Valkeakoskelle, sillä voi olla, että siirryn muutaman ottelun ajaksi PeKaan hakemaan peliaikaa ja vastuuta. Minun piti mennä sinne jo viime viikolla, mutta siirto ei saatu vielä aikaiseksi, Särkkä kertoo.

–Harjoituksissa on kuitenkin pidetty hyvää fiilistä yllä ja maalivahtien kesken on pyritty puskemaan toinen toisiamme eteenpäin. Mikäli peliaikaa ei ole luvassa KTP:n riveissä, on sitä haettava yhteistyöseuroista. Olen kuitenkin valmis hyppäämään Ykkösessäkin puikkoihin, mikäli tarve niin vaatii, veräjänvartija jatkaa.

Haka–KTP. Lauantaina 28.7. kello 14:00 @ Tehtaan kenttä.