Viimeistä viedään – Kausi päättyy Kokkolassa

By 27/10/20182018, Ennakot

KTP on matkustanut Kokkolaan kohdatakseen lauantaina 27.10. Ykkösen päätöskierroksella paikallisen Pallo-Veikot, joka taistelee vielä Veikkausliiganoususta. Sarjapaikkansa jo varmistanut kotkalaisjoukkue on lähtenyt liikkeelle hyvissä ajoin ja halunnut valmistautua otteluun huolella, vaikka suurta pelillistä panosta ei KTP:llä olekaan.

KTP:n ja KPV:n kaksi aiempaa kohtaamista ovat päättyneet kokkolalaisten nimiin maalein 1–0 ja 3–1. KPV hamuaa nytkin voittoa, sillä joukkueella on vielä mahdollisuudet kivuta Ykkösen kärkeen, mikäli samaan aikaan HIFK jää yllättäen pisteittä Kajaanissa. Mikäli HIFK ottaa pisteenkin, varmistaa se liiganousunsa ja KPV:n kausi jatkuisi kaksiosaisissa liigakarsinnoissa.

Vaikka KTP ei pystyisi edes voitollaan sarjasijoitustaan nostamaan, haluaa kotkalaisjoukkue katkaista kiusallisen pitkäksi venyneen voitottomien otteluiden putkensa. KTP on nimittäin pelannut yhdeksän peräkkäistä otteluaan ilman voittoa. Helppoa se ei tule olemaan, vaikka kokkolalaisten riveistä puuttuu joukkueen hyökkäyspelin kapellimestari Sebastian Mannström, joka loukkaantui joukkueen edellisessä ottelussa HIFK:ta vastaan. KTP:n riveistä puuttuu pelikieltoaan sovittava Kwame Watson-Siriboe.

KPV–KTP. Lauantaina 20.7. kello 13 Kokkolan Keskuskentällä.