Vierasmatkalle Joutsenoon

KTP:n sarjakausi lähenee loppuaan ja sunnuntaina 17.9. on ohjelmassa jo sarjakauden toiseksi viimeinen vierasottelu. Vastaan asettuu sarjapaikastaan taisteleva lappeenrantalaisjoukkue Joutsenon Kultsu. KTP lähtee otteluun alla kolmen tappiottoman ottelun putki allaan.

KTP ja Kultsu kohtasivat toisensa Kakkosen A-lohkon sarja-avauksessa vapunpäivänä. KTP voitti Arto Tolsa -areenalla selvin numeroin 6–1 Aleksi Tarvosen hattutempun siivittämänä, mutta nyt asetelmat ovat toisenlaiset. KTP tarvitsee pisteitä noustaakseen takaisin piikkipaikalle PEPOn ohi, kun taas Kultsu kaipaa pisteitä tehdäkseen pesäeroa putoamisviivaan.

Kultsu on ollut pirteä viime aikoina. Viiden voitottoman ottelun jälkeen Kultsu voitti kolme peräkkäin ja viime viikolla se päätyi maalittomaan tasapeliin JäPS:n kanssa. Kultsun veräjänvartijana toimii kotkalaisillekin tuttu Craig Hill, joka on taatusti yksi sarjan parhaista maalivahdeista.

KTP:n edellisen ottelun avauskokoonpanoon on tulossa muutoksia. Joukkue saa otteluun takaisin pelikieltonsa sovittaneen Sebastian Dolivon. Ainoa varma poissaolija kokoonpanosta on alaraajavammaansa paranteleva Niko Ikävalko. Hänenkin paluutaan odotellaan jo harjoituskentälle. KTP valmistautui otteluun huolella koko viikon harjoitellen. Perjantaina joukkue piti ylimääräisen lepopäivän harjoittelusta, joten niitä kuuluisia jalkoja pitäisi sunnuntain koitoksessa riittää.

Joutsenossa on satanut läpi viikon ajan ja ottelun tuomaristo tekee päätöksen pelipaikasta pelipäivänä. On mahdollista, että ottelu siirretään viereiselle tekonurmikentälle, mikäli luonnonnurmi on vettynyt niin pahasti sateista.

KTP matkaa Kultsun vieraaksi seuraavanlaisella joukkueella:

Maalivahdit: Jiri Koski, Ville Särkkä.

Kenttäpelaajat: Topi Pasi, Tiago, Oskari Pasanen, Sebastian Dolivo, Manel, Abdulkadir Said Ahmed, Jhonatan Donato, Jarju Ousman, Lucas, Juho Nykänen, Marko Tyyskä, Aleksi Tarvonen, Driton Shala, Joni Ruuskanen, Saku Kvist ja Faraz Ahadi.

Kultsu – KTP sunnuntaina 17.9. kello 17 Joutsenon keskuskentällä.