Veikkausliigan kotisivut uudistuvat

By 11/04/20152015

Veikkausliigan kotisivut uudistuvat kauden 2015 kynnyksellä. Uudet sivut toteuttaa turkulainen Panic Marketing Oy.

 

Vanhoista sivuista ja niiden uudistustarpeista kerättiin palautetta maaliskuussa. Palautteen yhteydessä esitettyjä toiveita uusille sivuille olivat helppokäyttöisyys, selkeys ja toimivuus erilaisilla laitealustoilla. Uudet sivut pyrkivät vastaamaan näihin toiveisiin.Uudet sivut toteuttaa turkulainen digimarkkinointitoimisto Panic Marketing. Panic Marketing on aiemmin toteuttanut isoja hankkeita muun muassa NRJ:lle ja jääkiekon SM-liigalle.

– Urheilu ja penkkiurheilu ovat omia intohimojani ja siksi nämä urheilun parissa tehdyt projektit ovat tosi mieluisia, aloittaa Panic Marketingin myyntijohtaja Jussi Soro.

– Veikkausliigan verkkosivu-uudistus ei ole eronnut SM-liigan vastaavasta hankkeesta kovinkaan paljon. Projekti on ollut samanmittainen ja ylipäänsä hyvin samankaltainen. Lainalaisuudet ovat samanlaisia molemmissa sarjoissa.

– Suurin haaste Veikkausliigan projektissa on tähän mennessä ollut testaaminen. Testata pitäisi aina sata kertaa enemmän kuin on käytännössä mahdollista. Veikkausliigan tulospalvelun täydellinen uudistuminen kaudelle 2015 on tuottanut haasteita. Kehitystyötä on tehty hyvässä yhteistyössä, mistä iso kiitos koko tuotantotiimille. Toki lopulliseen testiin sivut joutuvat joka tapauksessa vasta käytännössä eli sitten, kun pelit vihelletään käyntiin.

– Veikkausliigan sivujen kehitystyö jatkuu totta kai myös tämän julkistamisen jälkeen. Itse toivoisin että ei ajateltaisi, että yksikään verkkosivu on sellaisenaan valmis. Kehitystyö on aina jatkuvaa.

– Kokonaisuudessaan sivut on toteutettu nyt erittäin nykyaikaisesti. Ne ovat täysin responsiiviset eli toimivat kaikilla laitteilla, älypuhelimilla ja muilla. Kun haluat selvittää pelitilanteen vaikka odotellessasi kaupan kassajonossa, se on helppoa, Soro summaa.

Uudet sivut löytyvät vanhasta tutusta osoitteesta www.veikkausliiga.com