Veikkausliigajalkapalloa YLE:llä ja ISTV:ssä

By 25/02/20152015

Ylen Futiskierros

Yle esittää seitsemän Veikkausliigan Futiskierros-lähetystä kaudella 2015. Lähetyksiä nähdään läpi kauden sunnuntaisin pelattavilta Veikkausliigan kierroksilta (12.4., 3.5., 7.6., 9.8., 20.9., 18.10. ja 25.10.).

Futiskierros poikkeaa perinteisestä ottelulähetyksestä, jossa seurataan vain yhtä ottelua. Futiskierroksessa on yksi pääottelu ja muista samaan aikaan pelattavista otteluista nähdään maaleja ja muita huippuhetkiä. Konseptia testattiin viime kaudella kahdesti VeikkausTV:ssä ja kerran Yle TV2:ssa.

Nyt esitettävän seitsemän lähetyksen sisällä on tapahtumia 39 ottelusta. Kaikki Veikkausliigan seurat pääsevät esille lähetyksissä.

 

Veikkausliiga ja ISTV

Veikkausliiga ja Ilta-Sanomat ovat tehneet sopimuksen kaikkien Veikkausliigan ottelujen esittämisestä verkkopalvelu ISTV:ssä suorina lähetyksinä. Sopimus kattaa kauden 2015 ja sisältää option kausista 2016 ja 2017.

Kaikki lähetykset ovat selostettuja. Vähintään 50 lähetyksistä toteutetaan tv-tasoisina monikameratuotantoina. Loput lähetyksistä on kuvattu vähintään yhdellä kameralla.

Veikkausliigan ottelut esitetään ISTV:n maksullisessa palvelussa. Otteluita myydään ISTV:ssä sekä kuukausi- että kertamaksulla. ISTV toimii sekä perinteisillä tietokoneilla että useimmilla mobiililaitteilla.

Yhteistyön myötä Ilta-Sanomat nostaa markkinoinnissaan ja viestinnässään vahvasti esille Veikkausliigan sisältöä.

 

Asiasta lisää Veikkausliigan sivuilta : http://www.veikkausliiga.com/News.aspx?type=8&ID=57874