”Työnteko ei saa loppua”

By 06/07/20182018, Ennakot

KTP:n kausi Ykkösessä jatkuu lauantaisella vierasottelulla Klubi 04:ää vastaan. KTP:llä on alla tiukka 3–2-voitto AC Kajaanista viiden voitottoman ottelun jälkeen. Kajaania vastaan kaksi maalia viimeistellyt Aleksi Pahkasalo muistuttaa työnteon jatkuvuudesta.

–Ei tässä ole varaa ryhtyä leijumaan ja liiaksi juhlimaan. Kajaanin kaataminen oli hyvä juttu, mutta vain yksi voitto ja toivottavasti orastavan voittoputken alku. Tuntuu, että alkukaudesta kun voitimme otteluita, lopetimme hieman työntekoa. Meidän pitää pysyä jatkossakin nöyränä eikä unohtaa työntekoa, Pahkasalo sanoo.

KTP:n ja Klubi 04:n väliset ottelut ovat olleet viime vuosina todella tasaisia. Tällä kaudella joukkueiden välinen ottelu päättyi maalittomaan ja viime kaudella pisteet jaettiin molemmissa yhteenotossa.

–Klubin vahvuudet on kaikkien tiedossa ja seuraorganisaatio ylivoimaisesti Suomen paras. Heidän vahvasti pallonhallintaan nojaavaan pelityyliin on vaikea löytää aseita. Meidän pitää käyttää hyödyksi ne hetket, kun olemme kiinni pallossa. Ehkä edellisissä kamppailussa KTP on ollut vain niin väsynyt oman pallonhallinnan aikana, koska on joutunut tiiviisti puolustamaan Klubia vastaan, Pahkasalo aprikoi.

Pahkasalo on osunut maalipuiden väliin tällä kaudella viisi kertaa ollen joukkueensa paras maalintekijä.

–Maalinteko on varmasti iso syy, miksi minut Kotkaan hankittiin. Kaikki, jotka ovat nähneet otteluitamme, tietävät että minulla on ollut paikkoja useampaankin maaliin. Vaadin itseltäni vielä enemmän ja työnteko jatkuu edelleen nöyränä, jotta maaleja tulisi jatkossakin, Pahkasalo toteaa.

Klubi 04–KTP. Lauantaina 7.7. kello 15 @ Telia 5G Areena.