TPS ja KTP katsastavat toistensa kunnon

Harppauksin etenevä kevät kielii jo Ykkösen avauksen olevan lähellä, ja lauantaina pääsevät nykytasonsa mittaamaan kaksi sarjan keulille ennakoitua joukkuetta TPS ja KTP. Kaksi kuukautta sitten Suomen Cupissa KTP oli parempi maalein 3-2 jättäen turkulaiset lohkovaiheeseen, mutta nyt Turussa astuu vastaan varmasti latautunut ja vaarallinen palloseura.

Helmikuun kohtaamisen jälkeen TPS on vahvistanut rivejään vielä muutamilla pelaajilla. Hradeckyn veljekset Tomas ja Matej palasivat takaisin kasvattajaseuraansa. Molemmat ovat kärsineet urallaan pahoista loukkaantumisista, mutta kunnossa ollessaan ovat Ykkösen tasolle todella kovia pelaajia. Naapuriseura Interistä varastettiin Veikkausliigakokemusta nuoren Tatu Varmasen muodossa ja kokenut Jani Virtanenkin solmi kauden mittaisen jatkosopimuksen.

KTP:llä on allaan Kouvolan harjoitusturnaus jossa Sudet kaatuivat tyylipuhtaasti 5-0 ja Veikkausliigaan nousseen HIFK:n kanssa pelattiin vakuuttava 1-1 tasapeli. Susia vastaan hattutempun hassutellut Tuukka Kurki kertoo valmistautumisestaan kauteen ja vaatimattomasti antaa kunnian maalimääristään taitaville pelikavereilleen.

-Joukkue on pelannut hyvin yhteen ja sen ansiosta on tullut maalipaikkoja. Käsivammasta toipuminen on sujunut hyvin ja pikkuhiljaa alan olla täydessä pelikunnossa, Kurki sanoo

Kurki uskoo sekä TPS:n että KTP:n taistelevat syksyllä noususta Veikkausliigaan. Kotkassa hän kertoo viihtyvänsä hyvin.

-Molemmat joukkueet haluavat nousta ja haluavat näyttää kumpi on parempi. Lauantaina TPS kaatuu omalla työteliäällä pelillä. Elämä Kotkassa on lähtenyt hyvin käyntiin ja olen saanut täältä hyviä kavereita. Kaupunkina Kotka on aika pieni, mutta tosi kiva paikka asua, Kurki päättää.

TPS-KTP pelataan siis Turun Kupittaalla harjoituskenttä numero viidellä lauantaina 6.4. kello 13:15. Tätä kirjoitettaessa on vielä epävarmaa nähdäänkö ottelu suoratoistona verkossa, mutta jos lähetys tarjotaan kerromme siitä Some-kanavillamme.