Terveystalosta KTP:n pääyhteistyökumppani

KTP on solminut pääyhteistyökumppanuustason sopimuksen Terveystalon kanssa. Kauppakeskus Pasaatiin Keskuskadun puolelle vuonna 2014 muuttanut Terveystalo Kotka koordinoi sopimuksen myötä jatkossa KTP:n joukkueen terveydenhuoltoa. Saman katon alta löytyvät niin yleis- ja erikoislääkärit, hammaslääkärit ja suuhygienistit, työterveyspalvelut, fysioterapia, laboratoriotutkimukset, kuvantamistutkimukset: röntgen-, magneetti- ja ultraäänitutkimukset, kuin myös muut terveyden asiantuntijat.

– Olemme Terveystalon puolelta erittäin iloisia, että saamme aloittaa yhteistyön KTP:n kanssa, jolla on pitkä ja perinteikäs historia suomalaisessa jalkapallossa, sanoo Terveystalon aluejohtaja Ulla Huuhtanen.

Yhteistyön avainasemassa on tehokkaan hoitopolun suunnittelu. Monien eri ammattiryhmien toimesta jokaiselle räätälöidään henkilökohtainen hoitopolku kunkin tarpeen mukaan, jotta lajin luonteeseen väistämättä kuuluvien loukkaantumisien sattuessa paluu pelikentille kävisi mahdollisimman sujuvasti terveys edellä.

Vaikka Terveystalo haluaakin korostaa olevansa kaikkien kotkalaisten paikallinen toimija, sopimus kattaa myös Suomen kaikki muut toimipisteet. Tämä on ensiarvoisen tärkeää, mikäli vieraspelissä tulee suurempia hoitoa vaativia kolhuja. Maarianhaminaa lukuunottamatta Terveystalon toimipiste löytyy kaikilta Veikkausliigapaikkakunnilta, joten hoitoon on helppo päästä ja kuntoutus voidaan aloittaa mahdollisimman nopeasti. Kaikkiaan Terveystalon kattava palveluverkosto sisältää nykyisin yli 300 toimipistettä eri puolilla Suomea.

– Hoitoketjun nopeus ja katkeamattomuus ovat erittäin tärkeitä ammattipelaajien kohdalla, koska loukkaantumisia sattuu väistämättä ja nopea paluu pelikentille on keskeistä, Ulla Huuhtanen kertoo.

Terveystalo on urheilijoiden ja aktiivikuntoilijoiden hyvinvoinnin edelläkävijä: Terveystalon omilla, monipuolisilla Sport-palveluilla ennaltaehkäistään ja hoidetaan tehokkaasti liikunta- ja urheiluvammoja. Terveystalon visiona on voimaannuttaa ihmisiä terveyteen ja hyvinvointiin läpi elämän. Urheilu ja tuttu kannustettava seura onkin hyvä näyteikkuna tälle työlle.

– Loukkaantumisten osalta toki on toivottavaa, että yhteistyö jää mahdollisimman vähäiseksi. Kuitenkin on hyvä tietää, että pelaajamme pääsee ammattihenkilöiden hoitoon, mikäli sille tulee tarvetta, KTP:n toimitusjohtaja Tomi Tolsa päättää.

 

Kohti parempaa

Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus.  Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys.

Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille. Vuonna 2019 valtakunnallinen verkostomme kattoi noin 300 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut. Terveystalon palveluilla on Avainlippu-tunnus ja yhtiö on Suomalaisen Työn Liiton jäsen.

Vuonna 2020 Terveystalossa asioi noin 1,2 miljoonaa asiakasta. Asiakaskäyntejä oli 6,9 miljoonaa joista 1,8 miljoonaa toteutui etävastaanottoina. Liikevaihtomme oli 986 miljoonaa euroa ja työllistimme suoraan ja välillisesti yhteensä yli 13 000 ammattilasta. Panostimme tänä vuonna erityisesti digitaalisten palveluiden saatavuuteen ja koronatestaamiseen ennaltaehkäisevien ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin palveluiden kehityksen ohella. Terveystalo on keskeisessä asemassa suomalaisten auttamisessa koronakriisin yli. Tehokkaasti tuotetusta vaikuttavasta hoidosta hyötyvät kaikki.

https://www.terveystalo.com/fi/Toimipaikat/Terveystalo-Kotka/

 

Lisätietoja yhteistyöstä Terveystalon puolelta antavat Aluejohtaja Ulla Huuhtanen ulla.huuhtanen@terveystalo.com ja Operatiivinen päällikkö Mika Kivinen mika.kivinen@terveystalo.com sekä KTP:n puolelta toimitusjohtaja Tomi Tolsa tomi.tolsa@fcktp.fi ja myyntijohtaja Hasse Kallström hasse.kallstrom@fcktp.fi