Tavoitteena pääsy takaisin voittojen tielle

By 09/09/20182018, Ennakot

Kolme peräkkäistä ottelua ilman voittoa pelannut KTP halajaa takaisin voittojen tielle, kun ensi maanantaina 10.9. Kotkaan saapuu Ykkösen peränpitäjä Klubi 04. Vaikka vastassa on sarjan viimeisenä oleva joukkue, on ottelusta odotettavissa sangen tasainen koitos. Tämän ja viime kauden aikana joukkueet ovat kohdanneet toisensa neljä kertaa ja jokaisena kertana tuloksena on on ollut pisteiden jakaminen.

Kolmea voitotonta ottelua edelsi KTP:llä erinomainen vaihe, jossa joukkue voitti neljä ottelua viidestä. Toista kauttaan vihreävalkoisissa pelaava Manel Subirats Gasparin arvioita syitä voitottomiin otteluihin.

–Olemme pelanneet ihan hyvin, mutta meillä on ollut paljon loukkaantumisia joukkueessa ja se on luonnollisesti vaikuttanut joukkueen dynaamisuuteen. Mutta esimerkiksi KPV:tä vastaan pelasimme heitä vastaan paremmin toisella puoliajalla ja meillä oli paikkoja toisen maalin tekemiseen ennen kuin he iskivät vastahyökkäyksestä 85. minuutilla voittomaalinsa. EIF:iä vastaan hallitsimme kenttätapahtumia ja olisimme toisen puoliajan pelillä ansainneet voiton. Kajaania vastaan emme onnistuneet tappaa peliä ensimmäisellä puoliajalla ja sitten he olivat vain meitä parempia toisella 45-minuuttisella, Manel kertoo.

KTP on tällä hetkellä sarjataulukossa seitsemäntenä. Piste-erot seitsemän kierrosta ennen päätöstä eivät kuitenkaan ole karanneet liian suuriksi, etteikö kotkalaisjoukkueella olisi mahdollisuuksia yltää parempaan sijoitukseen.

–Minulla on ainakin aina motivaatio korkealla. Siinä vaiheessa, jos näin ei olisi, pitäisi miettiä uran lopettamista. Joukkueen sisällä on kova halu sijoittua viiden parhaan joukkoon. Se ei ole helppoa, muttei kuitenkaan mahdotonta. Motivaatiota lisää se, että haluamme antaa parasta seuralle ja meitä hienosti tukeneille kannattajillemme, Manel sanoo.

Manel on kärsinyt tällä kaudella ikävästä loukkaantumisesta, joka piti miehen sivussa peräti kuusi viikkoa. Nyt mies on omien sanojensa mukaan jälleen kunnossa.

–Loukkaantumisten jälkeen ei ole koskaan helppoa palautua takaisin pelikuntoon, mutta tällä hetkellä tuntuu todella hyvältä, Manel toteaa.

Klubi 04 on KTP:lle tuttu vastustaja ja niin myös Manelille, joka tietää millainen joukkue maanantain ottelussa vastaan asettuu.

–Kaikki viime ja tämän kauden kohtaamisemme ovat päättyneet tasatuloksiin. Meille tärkein asia on napata täydet kolme pistettä. Meidän täytyy käyttää meidän omia aseitamme voiton nappaamiseksi ja meidän on luotettava omaan peliimme ensimmäisestä minuutista lähtien aina päätösvihellykseen saakka, Manel sanoo.

KTP–Klubi. Maanantaina 10.9. kello 18.30 @ Arto Tolsa -areena. Tervetuloa!