Stevecon logo koristaa futispelipaitoja

Johannes Laaksonen on FC KTP:n paluumuuttajia. Hän lähti kasvattajaseurastaan katsomaan, miltä jalkapalloviheriöt näyttävät Kotkan ulkopuolella. Seitsemää kautta SJK:ssa seurasivat Sandnes Ulf Norjassa ja IFK Mariehamn. Nyt mies on taas kotona ja FC KTP:ssa. (KUVA: Jesse Ojala)

 

Kotkalaisessa jalkapalloilussa tapahtui viime vuonna iloisia asioita: korona-ajan vastoinkäymiset selätettiin, FC KTP:n miesten joukkue nousi kauden päätteeksi Veikkausliigaan ja seuran naisten joukkue Kolmosesta sarjaporrasta ylemmäs Kakkoseen.

Kauden 2021 avauksen piti tapahtua huhtikuun alkupuoliskolla, mutta jalkapalloliigan hallitus joutui siirtämään pelejä koronan takia. Liigastartti on nyt otettu kahdella ottelulla, ja KTP aloittaa Veikkausliigan 3. toukokuuta Seinäjoella. Isäntänä on Seinäjoen Jalkapallokerho. Ensimmäinen kotiottelu Arto Tolsa Areenalla pelataan 7. toukokuuta espoolaista FC Honkaa vastaan.

KTP:n naisten pelit Kakkosessa käynnistyvät FC Kuusysin vieraana Lahdessa toukokuun 8. päivän, ja kotikentälle Arto Tolsa Areenalle päästään sitten 22.5. emännöimään hämeenlinnalaisseura Härmää.

Stevecon ja KTP:n kauan jatkuneesta yhteistyöstä ei kenelläkään ole aivan tarkkaa faktaa, mutta joka tapauksessa se on kestänyt kymmeniä vuosia. Aivan ilmeisestikin Steveco on ollut ensimmäisten joukossa, kun KTP on alkanut saada tukijoita toiminnalleen.

Selma Harju aloitti futiksen 5-vuotiaana Haminan Pallo-Kissoissa. Hän katseli kentän laidalla isosiskon treenejä ja halusi itsekin mukaan ja päätyi pari vuotta vanhempien joukkueeseen, siskon kanssa samaan. Selma siirtyi KTP:hen 12-vuotiaana, ja samalla alkoivat myös piiri- ja aluejoukkuepelit sekä leiritykset. Vuosina 20182019 Selma piipahti Kouvolassa pelaamassa B-junnujen SM-sarjaa. Sen jälkeen hän palasi KTP:n riveihin naisten joukkueeseen. (KUVA: Jesse Ojala)

 

 


Yhteistyökumppanuus jatkuu, ja Stevecon logo koristaa sekä miesten että naisten joukkueen pelipaitoja. Stevecolla on lisäksi omat kummipelaajat molemmissa joukkueissa, miehissä Johannes Laaksonen ja naisissa Selma Harju.

KAUSIKORTTI STEVECOLAISHINTAAN!

Steveco-konsernin henkilökunnalla on oikeus ostaa jalkapallon kausikortti kaudelle 2021 pääkatsomoon alennettuun hintaan 149 euroa (normaalihinta 179 euroa) ja puu- tai päätykatsomoon 99 eurolla (normaalihinta 119 euroa).

Kortin voi ostaa stevecolaishinnalla FC KTP:n toimistolta (Koulukatu 8, Kotka) henkilökuntakorttia esittämällä. Kortin voi lunastaa myös KTP:n verkkokaupasta. Alennuskoodit ja linkki verkkokauppaan löytyvät Pollarista (Vapaa-aika, Henkilöstöedut).

Tämä juttu on julkaistu FC KTP:n pääyhteistyökumppanin, satamaoperaattori Steveco Oy:n, henkilöstölehdessä 1/2021. Yhteisestä sopimuksesta teksti julkaistaan myös seuran verkkosivuilla päivitettynä ajan tasalle.