Steveco jatkaa pääyhteistyökumppanina

By 23/03/20152015

FC KTP:n pitkäaikainen yhteistyökumppani Steveco jatkaa seuran pääyhteistyökumppanina myös kaudella 2015. Sopimuksen myötä raitapaidan etumusta koristaa tulevalla kaudella perinteikkääseen tapaan Stevecon logo.

”Kotkalaisena yrityksenä Steveco haluaa olla mukana tuomassa Kotkalle näkyvyyttä ja sitä kautta myös kasvattaa yrityksen tunnettavuutta.  Näemme FC KTP:n tuotteena, joka sopii tähän mainiosti.  Toisaalta yhteistyön kautta haluamme antaa myös henkilökunnallemme ja yhteistyökumppaneillemme elämyksiä ottelutapahtumien yhteydessä”, kommentoi yhteistyön jatkumisen perusteita Stevecon myyntijohtaja Kauko Saarela.

Sopimuksen syntymiseen ollaan seurassa luonnollisesti tyytyväisiä.

”Stevecon sopimus on seuran kannalta merkittävä. Kuten olemme sanoneet, etenemme taloudellisesti kestävällä tavalla, ja ilman yritysmaailman tukea se ei ole mahdollista. Pääyhteistyösopimuksilla on merkittävä rooli kokonaisbudjetin osalta, mutta niiden lisäksi tarvitsemme laajan yhteistyökumppanipohjan toimiaksemme”, kertoo FC KTP:n toimitusjohtaja Riku Tapio.

FC KTP aloittaa  Veikkausliiga-kautensa vajaan kolmen viikon kuluttua sunnuntaina 12.4. vierasottelulla FC Lahtea vastaan.