Spesia Puodista kivoja paketteja joulupukinkonttiin

By 19/12/20202020, Uutiset

KTP-henkisistä tuotteista muun muassa kasvomaskit ovat olleet kysyttyjä Spesia Puodissa. Tarjolla on muutakin kätkettäväksi joulupukinkonttiin.

FC KTP:n fanituotteita on ollut myynnissä Kotkan kauppakeskus Pasaatin Spesia Puodissa liikkeen avaamisesta eli lokakuun puolivälistä asti. Myyntiluvut ovat yllättäneet seurajohdon positiivisesti.

Se, että tarjontaa on keskeisellä paikalla kaikkien ulottuvilla, on otettu myönteisesti vastaan, ja kauppa on käynyt kivasti, toteaa FC KTP:n myynti- ja markkinointipäällikkö Jari-Pekka Gummerus.

Spesia Puoti on ammattiopisto Spesian ylläpitämää toimintaa. Pasaatissa on myös opiston koulutilat, ja Puodissa liiketalouden opiskelijat saavat oman alansa käytännön kokemusta. Spesia Puoti ei ole pop up-henkinen, väliaikainen liiketila, vaan myymälä toimii Pasaatissa ihan pysyvästi.

Spesia Puodissa on myynnissä myös KTP-Basketin fanitavaraa sekä ammattiopiston opiskelijoiden ja Kymenlaakson alueen pienyrittäjien valmistamia tuotteita. Työnohjaaja Elina Kauhanen kertoo, että vihreä-valkoiset värit ovat olleet kaikkein kysytyimpiä.

KTP:n tuotteiden menekki on ollut hyvä Puodin avaamisesta asti, ja selvä kysynnän kasvu koettiin jalkapalloilijoiden varmistettua nousunsa Veikkausliigaan, Kauhanen selvittää.

Suosituimpia KTP-henkisiä myyntiartikkeleita ovat olleet kasvomaskit, erilaiset t-paidat, hupparit, pipot ja lippikset.

FC KTP ja Spesia Puoti pyrkivät pitämään tarjonnan kattavana näin joulun alla, ja hyllyt ja rekit pidetään houkuttelevina. Kirja on usein kiva joululahja, ja Spesia Puodilla onkin tarjota lukuelämyksiä ”vauvasta vaariin”. Myynnissä on mm. ”Teemu Pukki Baby”-kirjoja sekä Arto Tolsan elämäkertakirjoja.

Spesia Puodin aukioloajat ennen joulua: lauantaina (19.12.) kello 10–15, maanantaina ja tiistaina (21.–22.12.) kello 10–17 sekä keskiviikkona (23.12.) kello 10–14.

Tämä juttu on julkaistu FC KTP:n kausijulkaisussa numero 2, joka ilmestyy kaupunkilehti Ankkurin liitteenä 19.12.2020. Kaikki muutkin kausijulkaisun jutut on luettavissa näillä verkkosivuilla lähipäivinä.