Seuraavana pysäkkinä Jyväskylä

By 19/09/20182018, Ennakot

KTP:n kausi jatkuu torstaina toisella peräkkäisellä vierasottelulla, kun otteluohjelma heittää vihreävalkoiset JJK:n vieraaksi. Viime kaudella Veikkausliigassa pelannut jyväksyläläisjoukkue taistelee säilymisensä puolesta Ykkösessä. JJK:n vaarallisuudesta sai hiljattain tuta sarjan kärkijoukkueisiin lukeutuva EIF, joka kaatui Jyväskylässä maalein 3–1.

KTP on hävinnyt kolme edellistä otteluaan ja edellisestä voitosta on ennättänyt vieriä jo runsas kuukausi ja viisi ottelua.

–Onhan se rankkaa katsoa penkiltä, kun joukkueella on mennyt heikonlaisesti, KTP:n maalivahtiosastoon kuuluva Pyry Piirainen myöntää.

Piirainen on jakanut kuluvalla kaudella kakkosmaalivahdin roolin Ville Särkän kanssa. Peliaikaa on kuitenkin kertynyt muualla kuin Ykkösessä.

–Olen pelannut A-junnuissa ja HaPK:n mukana Kolmosessa, kun ei ole tarvinnut lähteä edustuksen mukaan. Tämä on kuitenkin ensimmäinen vuosi miesten mukana. Tämä vuosi on vienyt minua niin pelaajana kuin henkisesti eteenpäin, Piirainen kertoo.

18-vuotias ja 190-senttinen Piirainen on lupaava maalivahti, jonka todellista tasoa ei vielä ole testattu. Tavoitteita nuorukaiselta ei puutu.

–Tavoitteena on päästä pelaamaan mahdollisimman korkealla. On ollut hienoa nähdä Jirin pelaamista ja miettiä samalla omia kehityskohteita, Piirainen sanoo.

Nähdäänkö Piirainen mahdollisesti tällä kaudella Ykkösen ottelussa tolppien välissä?

–Toivottavasti. Se on tavoite, mutta se vaatii kuitenkin joka päivä kovaa duunia. Pelipaikka pitää kuitenkin ansaita treeneissä ja sitä tässä on yritettykin, veräjänvartija myöntää.

 JJK–KTP. Torstaina 20.9. kello 18.30 @ Harjun Stadion