Sebastian Dolivo solmi jatkosopimuksen

KTP:n ensi kauden joukkueen rakentaminen jatkuu ja KTP:llä on ilo saada tiedottaa Sebastian Dolivon allekirjoittamasta kahden (2) vuoden jatkosopimuksesta. Kaksi edellistä kautta kotkalaisjoukkueessa pelannut keskuspuolustaja jatkaa mielellään raitapaidassa.

–Kahden vuoden sopimus kertoo seuran luottamuksesta minua kohtaan. Nyt pystyn keskittymään kunnolla pelaamiseen. Odotan jo innolla ensi kautta, Dolivo toteaa.

Marraskuussa 21 vuotta täyttänyt Dolivo on kuulunut kahden edellisen kauden aikana KTP:n puolustuksen tukijalkoihin. Osuvan kuvan helsinkiläislähtöisen pelaajan tärkeydestä antaa se, ettei häntä ole vaihdettu kertaakaan pois kentältä kotkalaisjoukkueessa pelaamissaan otteluissa.

–Se kertoo luottamuksesta minua kohtaan ja siihen pyrin tulevaisuudessakin, että olisin sen saman luottamuksen arvoinen, Dolivo tuumaa.

Dolivo tiedostaa, että puolustuspelaamiseen pitää löytyä vieläkin parannusta, jotta tavoite sarjanoususta Ykköseen toteutuisi. Urallaan jo kaksi kertaa Ykkösen nousukarsinnoissa pelannut ja molemmilla kerroilla tappion karvasta kalkkia maistanut Dolivo uskoo, että KTP saa jalkeille erittäin kilpailukykyisen joukkueen, jolla on aidot mahdollisuudet tavoitella nousua.

–Toivottavasti kolmas kerta toden sanoo. Ei tämä tilasto ole ainakaan saanut menettämään uskoani. Viime kaudesta jäi sellainen tunne, että meillä olisi ollut pelillisesti paljon parannettavaa karsinnoissa. Ei epäilystäkään, ettemmekö olisi ensi vuonnakin karsinnoissa taistelemassa noususta, keskuspuolustaja sanoo.

Dolivo teki kaksi maalia debyyttikaudellaan Klubi 04:n riveissä Kakkosessa. Ensimmäinen KTP-maali on kuitenkin antanut vielä odottaa itseään.

–KTP:n virallisissa otteluissa ei ole maalia vielä tullut, mutta yhden olen tehnyt harjoitusottelussa. Tiedän, että hyvältä keskuspuolustajalta odotetaan myös maaleja, ja niiden tekeminen on henkilökohtainen tavoitteeni ja myös auttaa sitä kautta joukkuetta voittoihin, Dolivo kertoo.

Sebastian  Dolivo

Syntynyt 08.11.1996

2017 KTP Kakkonen 21 0
2016 KTP Ykkönen 26 0
2015 Klubi 04 Kakkonen 20 0
2014 Klubi 04 Kakkonen 23 2
Yhteensä Ykkönen 26 0
Kakkonen 64 2