Sebastian Dolivo siirtyy KTP:n raitapaitaan

By 14/01/20162016, Uutiset

Edellisen kerran eilen sopimusuutisia kertonut FC KTP on jälleen solminut uuden pelaajasopimuksen. Malmin Palloseuran kasvatti Sebastian Dolivo siirtyy HJK:n organisaatiosta Kotkaan kaksivuotisella sopimuksella.

Dolivo, 19, edusti viime kaudella Klubi 04:sta, jossa hän pelasi yhteensä 21 Kakkosen ottelua. Dolivo kuuluu myös Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkueryhmään. Hän on pelannut neljä poikamaaottelua, joissa hän on myös tehnyt yhden maalin.

Dolivo harjoitteli KTP:n kanssa jo joulukuun alkupuolella. KTP:ssä vietetyn jakson jälkeen hän suuntasi testiin skotlantilaisseura Aberdeeniin. Testijakso Skotlannissa ei tuonut sopimusta huolimatta pelaajan saamasta positiivisesta palautteesta. Dolivon palattua Suomeen hän palasi KTP:n treenivahvuuteen.

-Sebastianilla on alla ehjä ja hyvä kausi Kakkosessa. Nyt on aika ottaa askel eteenpäin. Hän on esiintynyt harjoituksissa koko ajan edukseen, ja asenne ja tekeminen on ammattimaista. Hänellä on kaikki edellytykset kehittyä reilusti tulevalla kaudella ja tulevilla kausilla, kommentoi hankintaa KTP:n päävalmentaja Sami Ristilä.

-Sebastianilla on hyvät raamit, pituutta 190cm, ja hän on erinomaisessa fyysisessä kunnossa. Kokoisekseen hän on myös erittäin nopea pelaaja. Itse asiassa testien mukaan nykyisen joukkueen nopein. Tämän pohjan päälle on hyvä lähteä rakentamaan ja kehittämään.

Dolivo itse on innoissaan sopimuksesta ja siirtymisestä Kotkaan.

-Alusta asti minulla on ollut positiivinen fiilis Kotkasta. Koin oloni tervetulleeksi heti ensimmäisellä visiitillä.
Lisäksi olosuhteet Kotkassa ovat erinomaiset. On hienoa päästä tavoitteellisen joukkueen mukaan ja perinteiseen futiskaupunkiin.
Oma tavoitteeni on taistella peliajasta ja kehittyä pelaajana. Uskon, että pystyn auttamaan joukkuetta pääsemään tavoitteeseen, Dolivo kertoo.

KTP:llä on kaudelle 2016 sopimukset nyt yhteensä 16 pelaajan kanssa. Joukkueessa pelaavat ensi kaudella Dolivon lisäksi maalivahdit Jere Pyhäranta ja Sauli Kilpeläinen, puolustajat Giorgi Ositashvili, Topi Pasi ja Juuso Salonen, keskikenttäpelaajat Valeri Minkenen, Ville Oksanen, Oskari Kekkonen Aleksi Tarvonen ja Isaac Kannah, sekä hyökkääjät Kaarel Usta, Markus Jääskeläinen, Matias Lindfors, Jussi Aalto ja Niko Ikävalko.