SAHLGREN LUOTTAVAISENA KOTKAAN

By 15/08/20152015

Menneellä viikolla loppukauden mittaisen lainasopimuksen allekirjoittanut maalivahti
Saku-Pekka Sahlgren pakkasi lauantaiaamuna kamoja autoonsa ja suuntasi kohti Kotkaa ensimmäisiin varsinaisiin joukkueharjoituksiin. Harjoitukset menivätkin mukavasti ja yhteinen sävel joukkueen kanssa paranee hetki hetkeltä.

-Hyvät on fiilingit. Aamulla ajelin tänne ja vähän käytännön asioita hoideltiin. Alkuviikosta sitten asetutaan lopullisesti tänne Kotkaan. Mukava päästä treenaamaan jätkien kanssa, Sahlgren toteaa.

Saku debytoi joukkueen paidassa viime viikon Ahvenanmaan reissulla ja piti heti ensimmäisessä ottelussaan upeasti nollan.
Hyppääminen niin sanotusti kylmiltään ei sen suuremmin häntä vaivannut.

-Aamutreenien jälkeen suoraan kentälle. Vähän se arvelutti miten yhteistyö puolustuksen kanssa toimisi, mutta ei siinä sitten lopulta ollut mitään, hyvin homma toimi. Olihan siinä jotain tuttuja jätkiä, joiden kanssa on joskus tullut pelattua, Saku kertoo.

-Kunhan tässä pääsee paremmin joukkueeseen sisälle, niin tulee varmaan menemään vieläkin paremmin. Tämä kausi vedetään nyt täysillä KTP:n värien puolesta, katsellaan sitten myöhemmin mahdollista jatkoa, Sahlgren valaisee kyseltäessä miehen mahdollista jatkoa vihreävalkoisissa.

Päivän treenit menivät Sahlgrenin ja koko joukkueen osalta hyvin. Tosin pakkohan siinä oli täysillä vetää, kun Sakun valpas bokseri, kotkalaisittain lausuttuna Kosmo (kuvassa), piti joukkueelle tiukkaa kuria koko harjoitussession aikana. Omansa Kosmon energisyydestä saivat myös joukkueen taustat, jotka olivat täystyöllistettyjä leikkihaluja uhkuneen koiran kanssa J!!