Rockfutiksen Suomenmestaruudet ratkotaan Kotkassa

By 31/08/20182018, Uutiset

Jo 31:nnettä kertaa järjestettävä Rockfutiksen SM-kisat pelataan tänä viikonloppuna Kotkassa. Kaikkiaan kuudella kentällä järjestettävä turnaus kokoaa kaupunkiin viihdemaailman ammattilaisia sankoin joukoin. Eri sarjoissa pelattavat turnaukset kokoaa paikan päälle noin 300 nais- ja 700 miesfutaajaa.

Kyseessä on toinen kerta, kun perinteikäs jalkapalloturnaus järjestetään Kotkassa. Edellisen kerran Kotkassa turnaus pelattiin vuonna 2011 ja siitä saadut positiiviset kokemukset ruokkivat järjestelyvastuun saanutta levy-yhtiötä AXR Warneria järjestämään turnaus jälleen satamakaupungissa.

–Edellisenä vuonna päätetään aina seuraavan vuoden pitopaikka. AXR Warner halusi järjestää turnauksen nimenomaan Kotkassa, jossa turnauksella on merkitystä kuin Espoossa, jossa se olisi hukkunut tapahtumien joukkoon, turnauksen järjestelykaartiin kuuluva Jari “Jallu” Autio kertoo.

Autio on iloissaan siitä, että Kotkan kaupunki on lähtenyt hyvin mukaan turnauksen järjestelyihin sekä yhteistyössä on mukana KTP. Paikan päälle saapuu yhteensä 36 joukkuetta ja päänäyttämönä toimii Arto Tolsa -areena, jonka ympäristössä pelataan kaikkiaan kolmella kentällä.

–Kannattaa tulla katsomaan paikan päälle, sillä peli on laadukasta ja näitä otteluita pelataan pilke silmäkulmassa. Paras asenne on Mimmiliigan otteluissa, Autio vinkkaa.

Riehakas Rockfutiksen SM-kisat pelataan lauantain 1. ja sunnuntain 2.9. välisenä aikana. Tervetuloa!