Ranskalainen vahvistus KTP:n puolustukseen


KTP on allekirjoittanut yhden vuoden sopimuksen ranskalaisen 28-vuotiaan Jean-Cristophe Coubronnen kanssa. Jean-Cristophe on puolustuksen monitoimimies, joka pystyy pelaamaan niin laidassa kuin tarvittaessa myös keskellä. Hän tuo kokemusta Italian, Ranskan ja Portugalin sarjoista ja on pelannut myös Ranskan nuorisomaajoukkueessa. Hän pääsee tositoimiin perjantaina harjoituspelissä MP:tä vastaan.

– Kaunis kaupunki ja ihmiset ovat olleet mukavia ja ystävällisiä, kertoo Jean-Cristophe ensivaikutelmista Kotkan suhteen.
– Hyvä fiilis päästä heti treeneihin mukaan. Olen ensimmäistä kertaa Suomessa ja muutenkin ainoa kosketus pohjoismaiseen jalkapalloon on ollut harjoituspeli Ruotsia vastaan, Jean-Cristophe lisää.


– Jean on hyvä vahvistus meille ja tuo leveyttä puolustuspään pelaamiseen. Myös persoonaltaan meille sopiva pelaaja ja päässyt hyvin mukaan joukkueeseen parien treenien aikana. Jeanilla on hyvä tekniikka ja pystyy myös avaamaan peliä, kuten harjoituksissa olemme jo nähneet, kakkosvalmenteja Ossi Virta kommentoi.

Kymensanomien artikkeli aiheesta.