Poikkeusjärjestelyt KTP:n kotiottelussa 16.9.

TERVETULOA SEURAAMAAN YKKÖSTÄ TURVALLISESTI ARTO TOLSA AREENALLE!

Noudatamme ottelutapahtumissa koronaviruksesta johtuvia viranomaismääräyksiä, joiden takia otteluiden henkilömäärää on rajoitettu sekä muita erillisiä järjestelyjä on olemassa. Luettehan ohjeet huolella läpi ja noudatatte ohjeistusta, jotta kaikki voivat nauttia turvallisesta ottelutapahtumasta.

Poikkeusjärjestelyt ovat voimassa toistaiseksi.

ÄLÄ TULE SAIRAANA TAI OIREISENA OTTELUUN

Tärkeimpänä sääntönä heti ensimmäiseksi: älä saavu ottelutapahtumaan, mikäli sinulla on pienintäkään koronaviruksen (COVID-19) oiretta (kuume, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha, pahoinvointi tai ripuli). Seuraa ottelu sen sijaan kotoa Elisa Viihde Sportin kautta.

KATSOMOJÄRJESTELYT

Poikkeusjärjestelyissä Arto Tolsa Areena on jaettu kahteen eri katsomolohkoon:

L1 – Pääkatsomo  (1000 paikkaa)

L1 PÄÄKATSOMO: PIDÄ YKSI KUPPIPENKKI TYHJÄNÄ SEURAAVAAN KATSOJAAN NÄHDEN.

 

L2 – Päätykatsomo ja aurinkokatsomo (1100 paikkaa)

L2 PÄÄTYKATSOMO JA AURINKOKATSOMOT: PIDÄ VÄHINTÄÄN 1 METRIN TURVAVÄLI JOKA SUUNTAAN SEURAAVAAN KATSOJAAN NÄHDEN.

 

Tutustu katsomolohkoihin ja kulkureitteihin oheisesta katsomokartasta:

Katsomolohkojen välillä ei voi kulkea kesken tapahtuman. Omaan katsomolohkoon ei myöskään pääse enää tulemaan takaisin, jos on poistunut ottelutapahtuma-alueelta. Jokaisessa katsomolohkossa on omat oheismyyntipalvelut ja wc:t.

Tupakointi on sallittu pääkatsomon takana ja puukatsomon takana erikseen merkityllä tupakointialueella.

Ottelun jälkeen tapahtuma-alueelta poistutaan katsomolohkoittain noudattaen kuuluttamon ja järjestyshenkilökunnan ohjeita sekä tietenkin turvavälejä.

KAUSIKORTIT

Oman paikan ostaneet kausikorttilaiset

Poikkeusjärjestelyjen takia omia paikkoja ei voida pitää käytössä, jotta turvavälit saadaan pidettyä asianmukaisessa kunnossa. Ensisijaisesti ohjeistamme oman paikan ostaneet L1 pääkatsomolohkoon, mutta kortilla pääsee halutessaan myös L2 katsomolohkoon. Paikalle tulee saapua viimeistään kello 17:45. Tämän jälkeen täyttämättömät paikat siirtyvät avoimeen myyntiin kunkin katsomolohkon lipunmyyntipisteelle.

Kausikorttilaiset ilman omaa paikkaa

Kausikortilla, johon ei ole lunastettu omaa paikkaa, voi mennä mihin tahansa katsomoon, jossa on tilaa. Kausikorttilaisten tulee saapua paikalle viimeistään kello 17:45. Tämän jälkeen täyttämättömät paikat siirtyvät avoimeen myyntiin kunkin katsomolohkon lipunmyyntipisteelle.

VIP- ja klubikorttilaiset

Sekä VIP-vieraiden että KTP-klubilaisten tulee olla uimalan VIP-tiloissa viimeistään kello 17:45.
VIP-tiloista siirrytään ohjatusti pääkatsomon L1 katsomolohkoon. Puoliajalla on mahdollisuus siirtyä takaisin VIP-tiloihin nauttimaan omaan korttiin sisältyvistä tarjoiluista tai jäädä maksullisten oheispalvelujen äärelle.

KTP:n juniorit

Junnukorteilla sisäänpääsy katsomolohkoon L2 viimeistään kello 17:45.

Palloliiton vapaakortit ja erotuomarikortit

Palloliiton ohjeistuksen mukaisesti vapaakortit eivät ole käytössä rajoitusten ollessa voimassa (linkki).

Lehdistö

Sisään pääsevät vain ottelua edeltävänä päivänä kello 16 mennessä akkreditoituneet pressikorttilaiset. Akkreditointi sähköpostilla osoitteeseen toimisto@fcktp.fi, josta saa paluuviestissä lisäohjeet.

LIPUNMYYNTI

Ennakkolippuja myydään L2 katsomolohkoon rajoitettu erä KTP:n verkkokaupassa, torilla Kaks7:ssa ja KTP:n toimistolla. Ennakkomyynti päättyy pelipäivää edeltävänä päivänä klo 21:00.

Ennakkolipuilla on tultava paikalle viimeistään kello 17:45. Tämän jälkeen täyttämättömät paikat myydään kunkin katsomolohkon lipunmyyntipisteeltä.

Mikäli lippuja jää myytäväksi paikan päälle, niitä myydään kello 17:45 alkaen saapumisjärjestyksessä  niin kauan kunnes kapasiteetti on täynnä. Lipunmyynti tapahtuu kunkin katsomolohkon sisääntuloportin yhteydessä sijaitsevassa lipunmyyntipisteessä. 

Lue lisää lipunmyynnistä sivun lopussa olevista kysymyksistä ja vastauksista.

OTTELUTAPAHTUMAN TURVALLISUUS

Olemme pyrkineet luomaan otteluun mahdollisimman turvalliset puitteet, mutta toivomme, että ensisijaisesti jokainen huolehtii omalta osaltaan vastuullisesta toiminnasta ja säädöksien noudattamisesta.

Areenan portit avataan kello 17:15. Saavuthan paikalle hyvissä ajoin, jotta voidaan välttyä ruuhkilta. Jonottaessa on ensiarvoisen tärkeää pitää vähintään metrin turvaväli muihin ihmisiin. Turvarajat on merkitty jokaisen katsomolohkon sisääntuloportille. Tee päätös ennakkoon missä katsomolohkossa haluat olla ja suuntaa suoraan kyseisen katsomolohkon sisääntuloportille.

Parkkipaikkoja on Areenan ympäristössä todella vähän ja järjestelyjen takia tilaa on jouduttu poistamaan käytöstä entisestään. Suosittelemmekin lähistölle saapumista muilla tavoin kuin henkilöautoilla.

Hygieniatasoa pidetään yllä koko tapahtuman läpi. Saavuttaessa otteluun sisääntuloportilla on käytettävä käsidesiä. Käsidesipisteitä on tarjolla runsaasti joka puolella aluetta ja toivomme, että niitä hyödynnetään aina mm. asioidessa oheismyyntipisteillä.

Myyntipisteillä toivomme käytettävän korttimaksamista. 

Tämän infon lisäksi Areenalta löytyy lisää opasteita ja järjestyshenkilökunta auttaa tarvittaessa.

Tilanne on myös järjestävälle taholle uusi ja erikoinen, joten toivommekin yleisöltä yhteisymmärrystä ja joustavuutta. Tehdään yhdessä onnistunut ottelutapahtuma, jotta poikkeusjärjestelyjen jälkeen voidaan taas palata hyvin mielin normaalioloihin ja saadaan tupa täyteen.

Kysymyksiä ja vastauksia lipunmyynnistä:

K: Miksi kausikorttilaisten pitää olla paikalla viimeistään 17:45?

V: Näin pystymme takaamaan kaikille kausikorttilaiselle varmasti pääsyn otteluun. Irtolippujen myynti aloitetaan klo 15:15. Toki myös myöhemmin voi tulla peliin, mutta silloin voi olla olla tilanne, että peli on loppuun myyty. Viranomaisrajoituksista johtuen koko Arto Tolsa Areenan kapasiteetti on 2100 katsojaa.

K: Miksi etukäteen lipun ostaneiden pitää olla paikalla viimeistään 17:45?

V: Näin pystymme takaamaan lipun etukäteen ostaneille paikan ottelussa. Irtolippujen myynti aloitetaan klo 17:45. Toki myös myöhemmin voi tulla peliin, mutta silloin voi olla olla tilanne, että peli on loppuun myyty. Viranomaisrajoituksista johtuen koko Arto Tolsa Areenan kapasiteetti on 2100 katsojaa.

K: Miksi L1 lohkoon eli pääkatsomoon ei ole myynnissä lippuja etukäteen KTP:n verkkokaupassa (Holvi)?

V: KTP:n kausikortteja on myyty noin tuhat ja haluamme taata suurimmalle osalle paikan halutessaan pääkatsomosta. Pääkatsomon kapasiteetti viranomaisrajoitusten vuoksi on 1000 katsojaa. Toki kausikortilla voi mennä myös muihin katsomoihin.

K: Koska pääsen istumaan omalle varatulle paikalleni pääkatsomossa?

V: Tällä hetkellä koronasta johtuen viranomaisrajoitusten takia pääkatsomossa pitää vielä noudattaa turvavälejä (joka toinen penkki), joten omalle paikalle ei välttämättä pääse vielä istumaan. Omat paikat tulee käyttöön, kun rajoitukset poistuvat. Lisäksi kaudelle 2020 ostettu paikka on automaattisesti käytössä kaudella 2021.

K: Voiko katsomosta toiseen siirtyä kesken pelin jos vaikka sade yllättää?

V: Katsomolohkojen välillä ei voi siirtyä pelin aikana viranomaisrajoituksista johtuen.

Tervetuloa otteluun, Tolsal tavataa!