Poikkeusjärjestelyt KTP:n kotiottelussa, voimassa toistaiseksi (päivitetty 14.6.2021)

TERVETULOA SEURAAMAAN OTTELUA TURVALLISESTI ARTO TOLSA AREENALLE!

Noudatamme ottelutapahtumissa ohjeistuksia koronaviruksen hillitsemiseksi. Luettehan ohjeet huolella läpi ja noudatatte ohjeistusta. Näin varmistamme terveysturvallisen ja vastuullisen ottelutapahtuman.

Ohjeistus on voimassa toistaiseksi.

Tule otteluun vain terveenä

Tärkeimpänä sääntönä: Saavu ottelutapahtumaan vain terveenä. Mikäli sinulla on pienintäkään koronavirukseen liittyvää oiretta niin seuraa ottelu sen sijaan Ruutu+ kautta.

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä!

Saavu hyvissä ajoin

Saavuthan peliin hyvissä ajoin ennen ottelun alkua. Näin vältytään pahimmilta ruuhkilta. Pidä turvaetäisyys.

Suosittelemme saapumaan ottelutapahtumaan muutoin kuin autolla, sillä parkkipaikkoja on Areenan ympäristössä rajoitettu määrä.

Otteluun saavuttaessa sisääntuloportilla on käytettävä käsidesiä. Käsidesipisteitä on tarjolla joka puolella aluetta ja toivomme, että niitä hyödynnetään aina mm. asioidessa myyntipisteillä. Toivomme myyntipisteillä käytettävän korttimaksamista.

Lipunmyynti

Lipunmyynti pääkatsomoon tapahtuu pääportin lipunmyyntipisteeltä. Aurinko- ja päätykatsomoon sekä Rinnepubiin lipunmyynti Rinnepubin edustalla olevalta pisteeltä.

Ottelulippuja saa ostettua KTP:n verkkokaupasta, torilta Kaks7:sta, KTP:n toimistolta, Haka Pirtistä, Ri-Pe Sportista sekä ravintola For You:sta. Ottelulippujen myynti päättyy Holvissa pelipäivää edeltävänä iltana klo 21:00.

Sisäänkäynti

Sisäänkäynti pääkatsomoon tapahtuu pääportin kautta.

Sisäänkäynti aurinko- ja päätykatsomoon sekä Rinnepubiin tapahtuu Rinnepubin ja Sapokan porteilta.

Tupakointi on sallittu pääkatsomon ja puukatsomon takana erikseen merkityillä tupakointialueilla.

Kausikorttilaiset ja lehdistö

Pääkatsomo-kausikortilla saa istua missä vain. Pääty- ja aurinkokatsomo-kausikortilla vain kyseisissä katsomoissa. Kausikorttilaisten paikkanumerot tulevat voimaan 30.6 alkaen, jos koronarajoitukset pitävät.

VIP ruokailu alkaa 60 minuuttia ennen peliä. VIP-tiloista siirrytään VIP katsomoon. Puoliajalla pääsee siirtymään takaisin VIP-tiloihin nauttimaan omaan korttiin sisältyvistä tarjoiluista, tai voi jäädä maksullisten oheispalvelujen äärelle.

Lehdistöstä pääsevät sisälle vain ottelupäivää edeltävänä iltana klo 20 mennessä akkreditoituneet lehdistön edustajat. Akkreditoinnin ohjeet löytyvät KTP:n verkkosivuilta uutiset osiosta.

 

Kysymyksiä ja vastauksia lipunmyynnistä:

K: Milloin kausikorttilaisten tai etukäteen lipun ostaneiden pitää olla paikalla?

V: Arto Tolsa Areenan portit aukaistaan loppukauden peleissä tuntia ennen pelin alkua. Toivomme, että peliin saavuttaisiin hyvissä ajoin, jotta ruuhkalta vältyttäisiin. Kausikorteilla tai ennakkoon ostetuilla lipuilla pääsee sisälle mihin aikaan tahansa jos peliä ei ole myyty loppuun.

K: Koska pääsen istumaan omalle varatulle paikalleni pääkatsomossa?

V: Omat paikat tulevat käyttöön 30.6, mikäli rajoitukset pitävät. Lisäksi kaudelle 2020 ostettu paikka on automaattisesti käytössä kaudella 2021.

Tervetuloa otteluun, Tolsal tavataa!