Poikkeusjärjestelyt KTP:n kotiottelussa, voimassa toistaiseksi (päivitetty 10.11.2020)

TERVETULOA SEURAAMAAN OTTELUA TURVALLISESTI ARTO TOLSA AREENALLE!

Noudatamme ottelutapahtumissa koronaviruksesta johtuvia viranomaismääräyksiä, joiden takia otteluiden henkilömäärää on rajoitettu sekä muita erillisiä järjestelyjä on olemassa. Luettehan ohjeet huolella läpi ja noudatatte ohjeistusta, jotta kaikki voivat nauttia turvallisesta ottelutapahtumasta.

Poikkeusjärjestelyt ovat voimassa toistaiseksi.

ÄLÄ TULE SAIRAANA TAI OIREISENA OTTELUUN

Tärkeimpänä sääntönä heti ensimmäiseksi: älä saavu ottelutapahtumaan, mikäli sinulla on pienintäkään koronaviruksen (COVID-19) oiretta (kuume, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha, pahoinvointi tai ripuli). Seuraa ottelu sen sijaan kotoa Elisa Viihde Sportin kautta.

HUOM! Palloliitto edellyttää maskin käyttöä ottelutapahtumissaan

Kasvomaskin käyttö on edellytys ottelustadionille sisäänpääsyyn niin yleisön kuin työskentelevän henkilökunnankin osalta. Huomioitavaa on, että edellytys kasvomaskin käyttöön ei koske alle 15-vuotiaita. Lue maskin käytöstä  lisää: https://korona.kymsote.fi/toimintaohjeet/maskien-kaytto/

Lataathan myös Koronavilkku-sovelluksen kännykkääsi ennen saapumista ottelutapahtumaan, jotta mahdolliset altistumiset pystytään jälkikäteen selvittämään: https://koronavilkku.fi/

KATSOMOJÄRJESTELYT

Poikkeusjärjestelyissä Arto Tolsa Areena on jaettu kahteen eri katsomolohkoon:

L1 – Pääkatsomo  (1000 paikkaa)

L1 PÄÄKATSOMO: PIDÄ YKSI KUPPIPENKKI TYHJÄNÄ SEURAAVAAN KATSOJAAN NÄHDEN.

 

L2 – Päätykatsomo ja aurinkokatsomo (1100 paikkaa)

L2 PÄÄTYKATSOMO JA AURINKOKATSOMOT: PIDÄ VÄHINTÄÄN 1 METRIN TURVAVÄLI JOKA SUUNTAAN SEURAAVAAN KATSOJAAN NÄHDEN.

 

Tutustu katsomolohkoihin ja kulkureitteihin oheisesta katsomokartasta:

Katsomolohkojen välillä ei voi kulkea kesken tapahtuman. Omaan katsomolohkoon ei myöskään pääse enää tulemaan takaisin, jos on poistunut ottelutapahtuma-alueelta. Jokaisessa katsomolohkossa on omat oheismyyntipalvelut ja wc:t.

Tupakointi on sallittu pääkatsomon takana ja puukatsomon takana erikseen merkityllä tupakointialueella.

Ottelun jälkeen tapahtuma-alueelta poistutaan katsomolohkoittain noudattaen kuuluttamon ja järjestyshenkilökunnan ohjeita sekä tietenkin turvavälejä.

KAUSIKORTIT

Oman paikan ostaneet kausikorttilaiset

Poikkeusjärjestelyjen takia omia paikkoja ei voida pitää käytössä, jotta turvavälit saadaan pidettyä asianmukaisessa kunnossa. Ensisijaisesti ohjeistamme oman paikan ostaneet L1 pääkatsomolohkoon, mutta kortilla pääsee halutessaan myös L2 katsomolohkoon.

Kausikorttilaiset ilman omaa paikkaa

Kausikortilla, johon ei ole lunastettu omaa paikkaa, voi mennä mihin tahansa katsomoon, jossa on tilaa.

VIP- ja klubikorttilaiset

Sekä VIP-vieraiden että KTP-klubilaisten tulee olla uimalan VIP-tiloissa viimeistään 45 minuuttia ennen peliä. VIP-tiloista siirrytään ohjatusti pääkatsomon L1 katsomolohkoon. Puoliajalla on mahdollisuus siirtyä takaisin VIP-tiloihin nauttimaan omaan korttiin sisältyvistä tarjoiluista tai jäädä maksullisten oheispalvelujen äärelle.

KTP:n juniorit

Junnukorteilla sisäänpääsy katsomolohkoon L2.

Lehdistö

Sisään pääsevät vain ottelua edeltävänä päivänä kello 16 mennessä akkreditoituneet pressikorttilaiset. Akkreditointi sähköpostilla osoitteeseen toimisto@fcktp.fi, josta saa paluuviestissä lisäohjeet.

LIPUNMYYNTI

Lipunmyynti ottelutapahtumassa tapahtuu kunkin katsomolohkon sisääntuloportin yhteydessä sijaitsevassa lipunmyyntipisteessä. 

Ennakkolippuja myydään rajoitettu erä KTP:n verkkokaupassa ja KTP:n toimistolla. Ennakkomyynti päättyy pelipäivää edeltävänä päivänä klo 21:00.

Lippuja myydään paikan päällä saapumisjärjestyksessä niin kauan kunnes kapasiteetti on täynnä.

Lue lisää lipunmyynnistä sivun lopussa olevista kysymyksistä ja vastauksista.

OTTELUTAPAHTUMAN TURVALLISUUS

Olemme pyrkineet luomaan otteluun mahdollisimman turvalliset puitteet, mutta toivomme, että ensisijaisesti jokainen huolehtii omalta osaltaan vastuullisesta toiminnasta ja säädöksien noudattamisesta.

Areenan portit avataan tuntia ennen peliä. Saavuthan paikalle hyvissä ajoin, jotta voidaan välttyä ruuhkilta. Jonottaessa on ensiarvoisen tärkeää pitää vähintään metrin turvaväli muihin ihmisiin. Tee päätös ennakkoon missä katsomolohkossa haluat olla ja suuntaa suoraan kyseisen katsomolohkon sisääntuloportille.

Seuraa kuulutuksia ottelun aikana.

Parkkipaikkoja on Areenan ympäristössä todella vähän ja järjestelyjen takia tilaa on jouduttu poistamaan käytöstä entisestään. Suosittelemmekin lähistölle saapumista muilla tavoin kuin henkilöautoilla.

Hygieniatasoa pidetään yllä koko tapahtuman läpi. Saavuttaessa otteluun sisääntuloportilla on käytettävä käsidesiä. Käsidesipisteitä on tarjolla runsaasti joka puolella aluetta ja toivomme, että niitä hyödynnetään aina mm. asioidessa oheismyyntipisteillä.

Myyntipisteillä toivomme käytettävän korttimaksamista. 

Tämän infon lisäksi Areenalta löytyy lisää opasteita ja järjestyshenkilökunta auttaa tarvittaessa.

Tilanne on myös järjestävälle taholle uusi ja erikoinen, joten toivommekin yleisöltä yhteisymmärrystä ja joustavuutta. Tehdään yhdessä onnistunut ottelutapahtuma, jotta poikkeusjärjestelyjen jälkeen voidaan taas palata hyvin mielin normaalioloihin ja saadaan tupa täyteen.

Kysymyksiä ja vastauksia lipunmyynnistä:

K: Milloin kausikorttilaisten tai etukäteen lipun ostaneiden pitää olla paikalla?

V: Arto Tolsa Areenan portit aukaistaan loppukauden peleissä tuntia ennen pelin alkua. Toivomme, että peliin saavuttaisiin hyvissä ajoin, jotta ruuhkalta vältyttäisiin. Kausikorteilla tai ennakkoon ostetuilla lipuilla pääsee sisälle mihin aikaan tahansa jos peliä ei ole myyty loppuun. Viranomaisrajoituksista johtuen koko Arto Tolsa Areenan kapasiteetti on 2100 katsojaa.

K: Koska pääsen istumaan omalle varatulle paikalleni pääkatsomossa?

V: Tällä hetkellä koronasta johtuen viranomaisrajoitusten takia pääkatsomossa pitää vielä noudattaa turvavälejä (joka toinen penkki), joten omalle paikalle ei välttämättä pääse vielä istumaan. Omat paikat tulee käyttöön, kun rajoitukset poistuvat. Lisäksi kaudelle 2020 ostettu paikka on automaattisesti käytössä kaudella 2021.

K: Voiko katsomosta toiseen siirtyä kesken pelin jos vaikka sade yllättää?

V: Katsomolohkojen välillä ei voi siirtyä pelin aikana viranomaisrajoituksista johtuen.

K: Millä ottelulipuilla peliin pääsee? Pääseekö esim. tukikampanjassa ostetuilla lipuilla sisään?

V: Kaikilla tämän kauden pääsylipuilla pääsee loppukauden otteluihin normaalisisti sisään eli sisäänpääsyyn käyvät mm. yritysliput, vapaaliput sekä tukikampanjassa ostetut liput.

K: Onko mahdollista, että en pääse kausikortilla katsomaan ottelua jos tapahtuma on loppuunmyyty?

V: Kyllä on mahdollista eli jos tapahtuma myydään loppuun ennen pelin alkua niin edes kausikortilla ei pääse sisään. Viranomaisrajoituksista johtuen Arto Tolsa Areenan kapasiteetti on syksyn kotipeleissä 2100 katsojaa.

Tervetuloa otteluun, Tolsal tavataa!