Pitkäveto uudistui

By 06/05/20142014

Pitkäveto uudistuu maanantaina 5.5. alkaen asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Veikkaus sai asiakaskyselyyn yli 3 500 vastausta. Kohteiden lukumäärä moninkertaistuu ja jatkossa valtaosa kohteista voidaan pelata sinkkuina. Erikoiskohteiden ja uusien kohdesarjojen määrä kasvaa merkittävästi.

Uudistus tuo Pitkävedon pelaajille merkittävästi enemmän vaihtoehtoja. Monelle pelaajalle tervetullein uudistus on kuitenkin yksittäisinä pelattavissa olevien niin sanottujen sinkkukohteiden määrän kasvattaminen lähes 100 prosenttiin tarjonnasta.

– Haluamme varmistaa, että kaikki suomalaisittain kiinnostava urheilu ja maailmalla suositut vetomuodot ovat kattavasti tarjolla Veikkauksen asiakkaille. Uudistus on tehty asiakkaiden ja asiantuntijoiden mielipiteitä kuunnellen. Nyt meillä on tekniset valmiudet nostaa päivittäisten kohteiden määrä 150:stä jopa 999:een, kertoo Pitkävedon tuotepäällikkö Niko Marttinen.

Kohdemäärän lisääminen näkyy entistä laajempana tarjontana suosituimmissa lajeissa kuten jalkapallo ja tennis. Tarjolle tulee vähin erin myös kokonaan uusia lajeja, kuten vaikkapa amerikkalainen baseball sekä paljon lisää salibandyä naisten sarjoista, ykkösestä ja Ruotsista. Kohdetarjonta laajenee myös erikoiskohteilla. Yhden kohdeottelun alla voi olla entistä enemmän tuttuja yli/alle-vetoja, mutta myös esimerkiksi ottelun parillinen/pariton maalimäärä, tekevätkö molemmat joukkueet maalin: kyllä/ei, tai kumpi pelaajista tekee enemmän maaleja (esimerkiksi 1 Pukki X Yhtä paljon 2 Hämäläinen).

Tutustu uudistuneeseen pelitarjontaan osoitteessa www.veikkaus.fi/pitkaveto