Pippola haastaa Alajan puheenjohtajakisassa

By 01/04/20162016, Uutiset

Kotkassa kyllästyttiin Palloliiton järjettömiin turvalisuusratkaisuihin – Pippola haastaa Alajan puheenjohtajakisassa.

Kotkalainen ja koko suomalainen jalkapalloväki suivaantui eilisestä uutisesta, jossa kerrottiin tiukentuneesta katsomoturvallisuuspykälästä. Palloliitto tarkensi turvallisuusmääräystään, jonka mukaan muun muassa Kotkassa ei yleisö voi tulla puukatsomosta mainosaidan tuntumaan juhlimaan maalia. Tämä on ollut pitkään ns. maan tapa Kotkassa, mutta nyt kyseisestä toiminnasta uhkaa sakkorangaistus.

FC KTP:n puheenjohtaja Jarkko Pippola ei voi hyväksyä moista uudistusta.

– Onhan tämä nyt aivan käsittämätöntä. Miten tällainen uudistus on voinut mennä läpi Palloliitossa, Pippola kommentoi.

Koska vaikutusvalta seuratasolla tämän kaltaisiin sääntöuudistuksiin on melko rajallinen, päätti Pippola hakea vaikutusvaltaa Palloliiton huipulta. Päätös syntyi nopealla aikataululla, ja nyt Pippola toivoo koko futisyhteisön tukea hankkeelleen.

– Haastan Alajan puheenjohtajakisassa, ja vaaliteemani on tämän pykälän muuttaminen järkeväksi. Toivon tukea kaikilta, jotka kokevat asian omakseen.

Palloliiton puheenjohtajavaali pidetään tässä kuussa, kun liittokokous kokoontuu Tampereella. Toistaiseksi puheenjohtajakisaan ei ole ilmoittautunut istuvan puheenjohtajan Pertti Alajan ja Jarkko Pippolan lisäksi muita ehdokkaita.