PEPO matkustaa KTP:n vieraaksi hyvillä mielin

By 07/09/20172017, Uutiset

Pitkän päivätyön lappeenrantalaisen jalkapallon parissa tehnyt Timo Paasolainen toimii tätä nykyä PEPOn valmennuspäällikkönä ja edustusjoukkueen kakkosvalmentajana. Hän on ollut nostamassa lappeenrantalaisseuraa nykyiselle tasolle ja kunnianhimoa riittää vielä pidemmällekin. PEPOssa on uskottu läpi kauden ajan, että joukkueella on mahdollisuuksia Kakkosen A-lohkon kärkitaistoihin.

–Ei suinkaan tämä ole tullut yllätyksenä. Olemme koko ajan uskoneet, että pystymme olemaan kärkiporukoissa. Tavoitteenamme on ehdottomasti voittaa lohko, päästä karsintoihin ja nousta Ykköseen, Paasolainen kertoo.

Paasolainen kertoo, että PEPO on tehnyt jo vuosia töitä entistä paremman juniorityön eteen, mikä on edesauttanut saamaan omavaraisen edustusjoukkueen. Nyt pelilliset otteet ovat mahdollistaneet taistelun sarjanoususta.

–Muun muassa oma halli talviharjoittelua varten on parantanut tuntuvasti olosuhteitamme. Lisäksi vuosien 2010–11 aikana teimme linjauksen, että junioripuolelta pitää tulla tasokkaita pelaajia edustusjoukkueen tarpeisiin. Meillä ei ole mitään estettä nousulle, mutta se vaatii vielä kovasti töitä, Paasolainen sanoo.

PEPO pääsee maanantai-iltana Arto Tolsa -areenalla pelattavaan kärkiotteluun KTP:tä vastaan parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

–Vielähän tässä on muutama päivä aikaa, mutta meiltä pitäisi puuttua vain pitkäaikaistoipilas Jens Harju, Paasolainen toteaa.

PEPO johtaa lohkoa kahden pisteen erolla ennen KTP:tä, mutta lappeenrantalaiset haluavat asettua silti altavastaajan asemaan. Ensimmäisellä kierroksella KTP kävi hakemassa pisteet Kimpisen kentältä maalein 2–1.

–KTP oli Kimpisellä parempi, mutta emme silloin pystyneet parhaimpaamme. Kotkalla on ottelussa kaikki paineet, sillä joukkueeseen on satsattu todella paljon. Altavastaajan asema sopii meille erittäin hyvin, Paasolainen sanoo.

Neljä yötä kärkipeliin! KTP–PEPO maanantaina 11.9. kello 18.30 Arto Tolsa -areenalla.