Oulun kaatoon

By 13/07/20182018, Ennakot


KTP:n otteluohjelmassa on seuraavana ensi lauantaina 14.7. kotiottelu AC Oulua vastaan. Toukokuussa pelatussa vierasottelussa oululaiset olivat parempia maalein 2–0, joten nyt KTP:llä on niin sanotusti kana kynittävänä.

–Varmasti on tiukka ottelu luvassa, ja mitään ei saada ilmaiseksi. Oulu on hyvä porukka. En ollut vierasottelussa mukana, mutta tiedämme, että heidän hyökkääjä on todella vaarallinen. Omalla hyvällä tekemisellä varmasti pystytään raapimaan kolme pistettä, KTP:n nuorisoketjuun kuuluva Miika Kolsi ruotii.

KTP:ssä on kiinnitetty huomiota AC Oulun terävään hyökkääjään Jesus Alberto Alvarado Moriniin, joka on viimeistellyt tällä kaudella kuusi maalia. Se on tasan puolet oululaisten kaikista maaleista.

–Oulun pelitapaa on käyty ja Morinin pelaamiseen on kiinnitetty huomiota. Oulu pelasi aika paljon pitkiä palloja kärkeen, josta pudotettiin palloja laitoihin. Aika suoraviivainen porukka, joka ei palloa hirveästi pidä hallussaan, Kolsi kertoo.

Kolsi on pelannut tällä kaudella kaikkiaan kolmessa ottelussa. Kahdessa edellisessä KTP:n koitoksessa Kolsi on tullut vaihdosta kentälle ja on väläytellyt taitojaan. Nuorukainen on nauttinut joka hetkestä, mitä on saanut pelata edustusjoukkueessa.

–Onhan se ollut hienoa päästä pelaamaan Ykköstä pelaamaan miesten mukana. Hyvät ovat fiilikset, ja olen valmis ottamaan enemmänkin vastuuta. Omasta mielestäni olen pärjännyt ihan hyvin, enkä ole jäänyt jalkoihin, Kolsi sanoo.

Tällä viikolla ovensa avannut KTP:n oma kahvila-ravintola Kaks 7 Cafe & Bar on ennättänyt tulla tutuksi jo Kolsille.

–Olen kerran käynyt. Hyvältä ja hienolta paikalta vaikutti. Pitää mennä jatkossakin, sillä viihdyin todella hyvin, Kolsi tuumaa.

Muistathan, että KTP:n vahvuudessa nähdään AC Oulua vastaan ensimmäistä kertaa uusi laitapelaaja Yerai Couñago Vilaboa.

KTP–AC Oulu. Lauantaina 14.7. kello 19 (huomioi aika!) @ Arto Tolsa -areena.