Oma Säästöpankissa pannaan kaikki peliin Tulosveikkauksessa!

KTP:n uudessa yritystuotteessa, Tulosveikkauksessa, pankki- ja rahoitusmaailmaa edustaa kotkalainen Oma Säästöpankki. Kotkan konttorin palvelupäällikkö Tarja Lahtinen avaa Kotkan Kirkkokadulla sijaitsevan konttorin palveluperiaatteita pitkän uran tehneen pankkihenkilön kokemuksella.

”Meillä on OmaSP:ssa oiva mahdollisuus palvella asiakkaitamme jo senkin takia, että kaikki päätökset tehdään paikan päällä Kotkan konttorissa. Vaikka digitaaliset palveluinstrumentit ovat mukana jokapäiväisessä työnteossa, niin haluamme ylläpitää henkilökohtaisen palvelukulttuurin periaatteita. Asiakas saa pankistamme kasvot henkilökohtaisen yhteyshenkilön kautta. Olemme paikallinen toimija, jonka asiakaskunta on polveutunut eri sukupolvien edustajista. Meihin luotetaan, ja se tuntuu hyvältä.”, kuvaa Tarja Lahtinen.

Tässä vaiheessa keskusteluun liittyy Oma Säästöpankin Tulosveikkausjoukkueen kapteeni, yritysasiantuntija Jani Lavonen: ”Olemme ilolla todenneet KTP:n hyvän startin kauden vaikeissa vieraspeleissä. Tämä tuo hyvää vipinää 10.6. pelattavaan kotiotteluun HIFK:ta vastaan”. Lähtökohta Tulosveikkaukseen on selkeä. ”Emme peruuttele, vaan me haluamme voittaa”, ja osoituksena tästä kippari todistaa otsikossakin esille tulevan Kaikki peliin -lupauksen todeksi. Jos emme voita, niin ”sotken” työsuhdepolkupyörälläni Kotkasta kotiini Haminaan satoi tai paistoi. Asennetta siis löytyy.

OmaSP Kotkan joukkue vasemmalta: Jani Lavonen (C), Tarja Lahtinen, Marja Berg, Topi Vidman