Naisten pikkujouluturnaus 4.12.2021

By 03/11/20212021, Uutiset

MIKÄ: Naisten harrastejoukkueille suunnattu jalkapalloturnaus
MILLOIN: Lauantaina 4.12.2021
MISSÄ: Ruonalan palloiluhalli, Kotka

SARJAT:
· A-sarja on suunnattu naisten Vitosessa — Kolmosessa pelaaville pelaajille.
· B-sarja on suunnattu vain harrastetason pelaajille. Sarjaan voi osallistua 8v8 harrastesarjoissa pelaavat.

Joukkueita otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 8 joukkuetta/sarja. Joukkueet arvotaan 2 neljän joukkueen lohkoon. Lohkoissa pelataan yksinkertainen sarja. Alkusarjojen sijoitusten perusteella pelataan sijoitusottelut toisen lohkon joukkuetta vastaan. Jokaiselle joukkueelle tulee 4 ottelua.

Pelitapa: Molemmissa sarjoissa pelataan 7 v 7 (mv+6 kenttäpelaajaa), joukkueessa voi olla enintään 10 pelaajaa. Rajoittamattomat edestakaiset vaihdot. Peliaika on 25 minuuttia. Pelialue on 1/2 kenttä.

Säännöt: https://harrasteturnaus2020.torneopal.fi/taso/saannot.php#:~:text=Palloliiton%20harrastesarjojen%20s%C3%A4%C3%A4nt%C3%B6j%C3%A4

· Maalipotku ei saa kantaa suoraan ilmassa yli keskiviivan ilman, että joku pelaaja koskee siihen ennen kuin se ylittää keskiviivan. Mikäli näin tapahtuu, peli jatkuu vastajoukkueen epäsuoralla vapaapotkulla keskiviivalta.
· Maalipotkun saa potkaista mistä tahansa rangaistusalueelta.
· Maalivahti ei saa potkaista palloa käsistään (volley tai puolivolley) yli keskiviivan eikä heittää sitä ilmassa yli keskiviivan. Mikäli näin tapahtuu, peli jatkuu vastajoukkueen epäsuoralla vapaapotkulla keskiviivalta.
· Nappulamaaleihin (2×5 m) pelattaessa rangaistuspotku suoritetaan 7,5 metrin päästä maalista.

Alkulohkon tasapisteissä paremmuuden ratkaisee:
1. Maaliero
2. Tehdyt maalit
3. Keskinäisten otteluiden pisteet
4. Keskinäisten otteluiden maaliero
5. Keskinäisten otteluiden tehdyt maalit
6. Arpa

Sijoitusotteluissa tasatilanteessa voittaja ratkaistaan kolmen laukojan rangaistuspotkukilpailulla. Kolmen laukojan jälkeen jatketaan laukojapari kerrallaan, kunnes voittaja selviää. Rangaistuspotkukilpailuun saa osallistua vain ottelun varsinaisen peliajan päättyessä kentällä olleet pelaajat. Kunkin pelaajan on lauottava kertaalleen, ennen kuin yksikään saman joukkueen pelaaja saa laukoa toisen rangaistuspotkunsa.

Kunkin pelaajan tulee huolehtia riittävästä tapaturmavakuutuksesta omaan lukuunsa.

Pelikiellot
Mikäli erotuomari poistaa pelaajan kentältä, seuraa rangaistuksena automaattinen yhden ottelun pelikielto. Mikäli erotuomari raportoi turnauksen jurylle tilanteesta erikseen, voi jury määrät lisäpelikieltoa harkintansa mukaan.
Osallistumismaksu on 200 €/joukkue. Ohjeet maksusta saa ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautumiset: Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen jari-pekka.gummerus@fcktp.fi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 21.11.2021. Ilmoittautumiset ovat sitovia puolin ja toisin vasta kun ilmoittautumismaksu on maksettu.

Ruokailu: Joukkueet voivat varata ilmoittautumisen yhteydessä lounaspaketin. Sen hinta on 10€/hlö. Lounaat toimitetaan tilausten perusteella hallille turnauksen puolivälissä. Paketti sisältää ruoan, juoman (mehu tai vesi) ja leivän. Ohjeet maksusta saa ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoja turnauksesta:
Jari-Pekka Gummerus
0400 751 398
jari-pekka.gummerus@fcktp.fi