Muutoksia joukkueen kokoonpanoon

By 28/08/20202020, Miehet, Uutiset

Taaniel Usta (kuvassa keskellä raitapaidassa) lähtee ja Asier Arranz saapuu

Ykkösen kausi 2020 lähestyy puolivälin krouvia ja nousutaistossa tiukasti mukana oleva KTP on vahvistanut joukkuettaan kokeneella espanjalaispelurilla. 33-vuotias Asier Arranz liittyy vihreävalkoisten ryhmään syyskuun alusta ja sopimus sisältää option myös ensi kaudesta. Keskikentän ja puolustuksen moniosaaja on tehnyt pitkän uran Espanjan toiseksi ja kolmanneksi korkeimmilla sarjatasoilla sekä löytyypä miehen CV:stä myös yksi ottelu korkeimmalta sarjatasolta La Ligasta.

Häntä tarjottiin meille jo muutamia viikkoja sitten, mutta silloin ei ollut tarvetta ja kieltäydyttiin, kertoo päävalmentaja Argo Arbeiter.

Nyt kuitenkin monipuoliselle työmyyrälle tuli huutava tarve poissaolojen takia. Todella valitettava loukkaantuminen pitää Matias Lindforsin poissa pelikentiltä kuukauden päivät sekä muutamat pienemmät vammat saattavat tehdä päivän kunnosta riippuen aukkoja riveihin.

Siinä mielessä kävi onni onnettomuudessa, että Matsu selviää ehkä 3-4 viikon huililla. Mutta siihenkin väliin mahtuu 7 peliä ja joku jätkä piti löytää tilalle, Arbeiter jatkaa.

Meidän joukkueen espanjalaiset ”mañana-miehet” on kehuneet Arranzia kovasti ja onhan sen CV vakuuttava, päävalmentaja naurahtaa.

Elokuun puolivälissä olkapäänsä loukannut Tuomas Ollila sen sijaan on pystynyt palaamaan miehistön mukaan, vaikka onkin osin vielä toipilaana.

Rajaheittoja ei varmaan tule heittämään, mutta muuten ei näy missään otteissa, että jotain olisi käynyt. Jos se menee uudelleen, niin se menee, toteaa Arbeiter.

Lisäksi KTP:n nuoriso-osastoa tullaan näkemään yhteistyöseura PeKa:n mukana, kun joukkue taistelee puolestaan noususta Kakkoseen. Nousu olisi todella suuri kehitysaskel koko kotkalaiselle jalkapallolle, joten KTP haluaa auttaa tavoitteen saavuttamisessa parhaansa mukaan.

Pelaajaliikenne käy myös toiseen suuntaan, kun Taaniel Ustan sopimus on purettu. Hyökkääjälupaukselle ei löytynyt joukkueessa riittävästi vastuuta, joten seura ja pelaaja sopivat, että nuorukainen on vapaa siirtymään urakehityksen kannalta parempaan ympäristöön. KTP toivottaa tsemppiä tulevaan!

Lisäksi puolustaja Valtteri Vesiahon lähtö Espanjaan on jäissä pahentuneen koronatilanteen vuoksi, mutta seura haluaa olla varautunut siirtoon, mikäli olosuhteet sen vielä loppukaudesta suovat.

Tärkeistä pisteistä taistellaan tulevana sunnuntaina 30.8. kello 18:30, kun Arto Tolsa Areenalle saapuu pisteen edellä sarjakakkosena oleva FF Jaro. Ottelutapahtumassa on edelleen voimassa poikkeusjärjestelyt, joten muistathan noudattaa ohjeistusta, jotta kauden toinenkin puolikas saadaan pelattua läpi turvallisesti: fcktp.fi/poikkeusjarjestelyt