RAPORTTI

Hiljattain valmentajaansa vaihtaneesta Mikkelin Palloilijoista ei ollut KTP:n pysäyttäjäksi, vaan kotkalaisjoukkueen voittoputki venyi jo kuuden ottelun mittaiseksi. MP kaatui Mikkelin Urheilupuistossa selvin numeroin 5–1 (2–0). Kotkalaisjoukkueen maaleista vastasivat hattutempun iskenyt Juho Nykänen ja kaksi osumaa viimeistellyt Driton Shala.

KTP siirtyi johtoon 19. minuutilla, kun Nykänen oli kärppänä paikalla mikkeliläisten maalivahdin Jonne Urosen pudotettua keskityspallo suoraan maalin eteen. Jatkoa seurasi jo kahdeksaa minuuttia myöhemmin, kun Shala pääsi kulmapotkusta viimeistelemään pallon varmasti reppuun.

Toisella puoliajalle MP tuli taistellen ja saikin luotua maalipaikkoja Jiri Kosken vartioimalle maalille. Lopulta sinnikäs uurastus palkittiin kavennusmaalin muodossa. Kun tunti oli tulossa täyteen, iski isäntien Juuso Liukkonen tilanteeksi 1–2. Tämä herätti KTP:n jälleen peliin tosissaan ja jälleen täysosuma syntyi kulmapotkusta. Nykänen pääsi iskemään kulmapotkusta illan toisen maalinsa vain kolme minuuttia myöhemmin mikkeliläisten kavennuksesta.

Shala pääsi iskemään illan toisen maalinsa rangaistuspotkusta 71. minuutilla, kun Ousman Jarju kaadettiin pilkunarvoisesti. Ottelun päätösnumerot syntyivät Manelin erinomaisesta keskityksestä ja ”tohtori” Nykänen päätti iltapuhteensa hattutemppuun. Maali oli Nykäsen kahdeksas ja kaikki osumat ovat syntyneet kolmessa peräkkäisessä ottelussa. Hattutemppu oli miehen toinen.

Kakkosen A-lohko vetäytyy viikon mittaiselle kesätauolle ja jatkuu taas sitä seuraavalla viikolla. KTP pelaa lauantaina 29.7. 90-vuotisjuhlaottelun, jossa vastaan asettuu lohkon kärkikamppailussa Klubi 04. Ottelu alkaa kello 19.27 ja paikan päälle odotetaan suurta yleisöryntäystä.

PELIPAIKKA

KTP TV