KTP aloitti sarjakautensa selkeällä voitolla, kun Kultsu jäi jyrän alle maalein 6–1. Kuuden maalin tekeminen ja vain yhden maalin päästäminen saattaa näyttää siltä, että tuleva kausi olisi läpihuutojuttu kotkalaisjoukkueelle. Kaudesta on kuitenkin pelattu vasta yksi ottelu, joten liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä ei avauskamppailusta kannata tehdä.

–Olemme käyneet joukkueen kesken ottelun läpi. Kultsulta puuttui kokoonpanosta viisi avauksen pelaajaa, joten tulos ehkä mairittelee meitä. Peli kerrallaan pitää edetä ja nöyryys pitää säilyttää, Saku Kvist muistutti.

Vaikka ottelu oli KTP:lle monella tapaa erinomainen, löytää Kvist kuitenkin vielä petrattavaa omiensa otteista.

–Toisen puoliajan alku oli meiltä hieman heikko ja siinä annoimme otteen turhaan vastustajalle. Ehkä tässä kohtaa se nöyryys puuttui ja silloin pitää lähteä pelaamaan vaikka muutamalla pitkällä pallolla. Jokaisen pitää muistaa, että 3–0-tilanteessakin pitää jatkaa pelaamista ja tehdä duunia joukkueen eteen, Kvist sanoi.

KTP:n kausi jatkuu maanantaina 8.5. kello 18.30 pelattavalla kotiottelulla Mikkelin Palloilijoita vastaan.

–Käsitykseni mukaan MP pelaa todella suoraviivaisesti ja he pyrkivät nopeisiin vastahyökkäyksiin. Joukkue on vahvistunut sitten edellisen kohtaamisemme. Meidän pitää onnistua jälleen puolustuspelaamisessamme, Kvist ruoti.

–Meidän pitää osata hyödyntää myös omat maalipaikkamme ja uskoa siihen, että tulosta tulee, jos teemme riittävästi töitä oman joukkueen eteen, keskikenttäpelaaja jatkoi.

 

KTP–MP maanantaina 8.5. kello 18.30 Arto Tolsa -areenalla. Tervetuloa!