Motonet – 10 vuotta kotkalaista palvelualttiutta!

Kun Motonet tuli vuosikymmen sitten Kotkaan se sijoittui, minnekäs muualle kun toisen Tulosveikkauskilpailijan, Starkin viereen Korelan pelloille.

Tavaratalopäällikkö Jarkko Kääpä tulee lyhyeen keskusteluun suoraan torstain HIFK-ottelun strategiapalaverista. Hän on hieman salaperäinen, kun kysellään millä taktiikalla Motonetin joukkue lähtee torstaiseen kamppailuun: ”Teemme lopullisen päätöksen aivan viime hetkellä eli hieman ennen veikkauksen jättöhetkeä”, sanoo Jarkko Kääpä eikä kommentoi asiaa enempää. Tulosveikkaus on selvästi vakava asia.

Jos verrataan sitä Motonettiä, joka laskeutui Kotkaan 10 vuotta sitten nykypäivän Motonettiin, on muutos ollut suuri.  ”Vanhan profiilin luja vahvistaminen vastaamaan myös perhe- ja vapaa-ajan toiminnan tarpeita on ollut merkittävä”, sanoo Jarkko.
”Tuoteryhmien kasvun myötä myös asiakasryhmät ovat laajentuneet viime vuosina. Lisäksi mm. peräkärryvuokraus ja pieniä huoltotoimenpiteitä tarjoava ”Motomaatti” ovat osoittautuneet oiviksi lisäyksiksi palveluportfolioomme”, päättää Jarkko Kääpä.

Motonet on myös merkittävä paikallinen työllistäjä. Työntekijöitä Kotkan toimipisteessä on liki 50 henkeä, joista kesätyöntekijöiden osuus on peräti 20 henkeä.

Motonet Kotkan joukkue vasemmalta: Miika Koivunen, Jarkko Kääpä (c), Perttu Uutela, Sasu Dimitrow