RAPORTTI

Bussilasteittain KTP-kannattajia matkasi joukkueensa tueksi Mikkeliin, kun vahvassa myötätuulessa seilaava KTP kohtasi perinteiset Pallo-Kissat. Voittavaa kokoonpanoa ei kannata ruveta vaihtamaan, joten tälläkin kertaa kentällä aloittivat tutut miehet. Maalilla Koski, linjassa Tiago, Dolivo, Pasi ja Manel, keskikentällä Shala, Tyyskä, Osei ja Dos Santos sekä hyökkäyksessä Nykänen ja Jarju. Vielä kun aurinko helli pelaajia Urheilupuiston yleisöä, olivat kaikki elementit hienolle jalkapallo-illalle olemassa.

Vain 11 minuuttia oli pelattu, kun päävalmentaja Jallu Rantanen joutui pikkuvamman takia ottamaan Tiagon vaihtoon. Tilalle komennettu Oskari Pasanen kiitti luottamuksesta, ja pelasi vahvan ja ehjän ottelun. 14-minuuttia minuuttia oli pelattu, kun Driton Shala ohitti laidallaan Kissa-puolustajan ja keskitti maalille. Maalin edustalle nousseen Juho Nykäsen pusku kilpistyi Tommi Lindholmin torjuntaan, mutta jo edellisessä ottelussa hattutempullaan herkutellut Nykänen oli paluupallossa tarkkana ja sijoitti pallon jalallaan maaliin.

Eikä aikaakaan kun tohtori Nykänen huudatti uudelleen kotkalaiskannattajia. Pallo-Kissat nostivat miehistönsä ylös vapaapotkua varten. Hyvin puolustetun erikoistilanteen jälkeen pallo pelattiin keskiympyrään Nykäselle, joka kiihdytti itsensä irti mikkeliläispuolustuksesta ja sijoitti pallon takanurkkaan ja lukemiksi 0-2. Katsomossa riisuttiin jo paitoja, eikä mikään tuntunut enää pysäyttävän KTP:tä. Taukolukemat 0-3 viimeisteli vielä maalinedustahässäkän päätteeksi Quincy Osei.

Toisella puoliajalla KTP jatkoi siitä mihin jäi. 56 minuuttia pelikellossa ja KTP saa kulmapotkun. MiPK koomailee tilanteen täysin, ja takatolpalle jää vapaaksi useampikin KTP-pelaaja. Lopulta pallon siirtää helposti maaliin Osei, joka näin tekee jo neljännen osumansa KTP-paidassa. Osei on osoittanut todella hyväksi hankinnaksi, sillä KTP ei ole vielä menettänyt pistettäkään miehen ollessa avauskokoonpanossa. KTP-kannattajia ilahduttaa varmasti tieto siitä että Osei jatkaa Kotkassa vielä ainakin kuukauden.

Maalien makuun pääsivät myös Driton Shala 0-5 ja Ousman Jarju 0-6 osumillaan. KTP oli ottelussa täysin ylivoimainen, eikä kotijoukkue päässyt hätyyttelemään Jiri Kosken maalia muutamaan kaukolaukausta lukuun ottamatta.

Kaudesta on takana nyt puolet, ja KTP johtaa kakkosen A-lohkoa. Takana väijyvät kuitenkin vain pisteen päässä Klubi-04 ja kahden PEPO sekä Legirus Inter. Meripäiväfiestaa lähdetään siis viettämään kutkuttavista asetelmista, ja syyskausi tulee taatusti tarjoamaan hermoja raastavaa jännitystä KTP-yhteisölle. Superviikon lauantaina KTP matkustaa uudelleen Mikkeliin, jonka Urheilupuistossa vastaan asettuvat vuorostaan sinipaitaiset eli Mikkelin Palloilijat.

KTP: Koski, Pasi, Tiago (11´ Pasanen), Dolivo, Manel, Osei, Jarju, Lucas, Nykänen (76´ Ikävalko), Tyyskä (72´ Kvist), Shala.

PELIPAIKKA

KTP TV