Marko Honkanen 2007 ikäluokan vastuuvalmentajaksi KTP junioreihin


Tämän vuoden marraskuussa perustettavien poikien 2007 ja tyttöjen 2007/2008 syntyneiden joukkueiden vastuuvalmentajana aloittaa marraskuun alussa kotkalaisillekin tuttu Marko “Mano” Honkanen. Marko Honkanen (53) on valmentajan ammattitutkinnon suorittanut UEFA A-lisenssin omaava kokenut valmentaja, jonka valmennusura alkoi 90-luvulla MyPassa oman peliuran jälkeen. Honkanen on valmentanut myös KTP:n edustusjoukkuetta kaudella 2009. Tällä hetkellä Honkanen toimii mm. Kouvolan Jalkapallossa kahden eri tyttöjoukkueen vastuuvalmentajana sekä Palloliitossa Kaakkois-Suomen tyttöfutiksen kehittäjänä ja Kaakkois-Suomen piirin valmennuskouluttajana.

Mikä saa sinut siirtymään KTP:hen?
– KTP:llä on hyvä visio junioripuolen kehittämisessä ja muutenkin tekemisen meininki tällä hetkellä

Mitkä ovat omat vahvuutesi valmentajana?
– Vahvuuteni on ehdottomasti kokemus, jota on kertynyt jo muutaman vuosikymmenen ajan valmentamisesta. Kaikenlaista on tullut vuosien varrella nähtyä ja omaa osaamista on päässyt kehittämään erilaisissa haasteissa.

Mikä on punainen lanka valmennuksessasi? Mitä asioita haluat painottaa?
– Pidän tärkeänä pelaajien henkilökohtaista taitotasoa; on vaikea pelata hyvin joukkueena jos yksilöiden taitotasossa jäädän paljon vastustajaa jälkeen. Tässä on meillä Suomessa paljon petrattavaa.

Onko KTP:n valmennuslinja sinulle tuttu ja miten omat ajatuksesi ovat linjassa sen kanssa?
– Olemme käyneet valmennuslinjaa läpi Jaltsen kanssa ja omat ajatukseni istuvat hyvin sen kanssa yhteen. Jaltse ja Ossi ovat tehneet hyvää työtä toiminnan kehittämisessä ja suunta on oikea.

Mediassa on käyty keskustelua suomalaisen jalkapallon hitaasta pelitemmosta. Miten sinä näet asian?
– Olen samaa mieltä, että pelitempo on kansainväliseen jalkapalloon verrattuna liian hidasta. Pelitemmon nostaminen pitäisi toteutua kaikessa tekemisessä harjoituksista peleihin.

Ilmoittaudu nyt mukaan toimintaan!

Ilmoittautumislomake:
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=EVJ_fdnhDUaf3cxYZXs6VJ4RSiXEiB9JhiJKb64qrkRUQVVOQkc3Uk4yTzdTTVBIMDM0QkkxNjNaQy4u

PE 31.8.2018 ALKAEN AINA PE 28.9.2018 ASTI

Ilmoittautua voi toki myöhemminkin, mutta mahdollisiin karsintapeleihin ei voi osallistua
ilman pelaajasiirtoa. Ilmoittautua voi myös sähköpostilla tai puhelimella suoraan valmennuspäälikkö Jari-Pekka Gummerukselle.
p. 0400 751398
jari-pekka.gummerus@fcktp.fi

Lisää tietoa 2007 syntyneiden joukkueista löydät täältä.