Lisäjännitystä kauteen Veikkauksen peleillä

By 09/04/20152015

FC KTP on lähtenyt mukaan Valon ja Veikkauksen verkkokumppanuuteen. Se on yhteistyömuoto,
jossa Veikkauksen pelejä voi pelata kotisivujemme kautta.

Yhteistyöllä Valo ja Veikkaus haluavat olla mukana seuratoiminnan arjessa edistämässä seuran toimintamahdollisuuksia. Tavoitteena on antaa suomalaisille seuroille mahdollisuus kumppanuuteen, josta on seuralle välitöntä hyötyä. Samalla edistämme yhdessä vastuullista pelaamista ja kehitämme palveluita urheilun ystäville. Veikkauksen pelien ikäraja on 18 vuotta.

Palvelun avulla voit pelata kaikkia Veikkauksen pelejä ja samalla tuet arvokasta seuratyötä; jokainen pelattu pelisi lisää seuramme palkkiota yhteistyöstä.

Kisailu, kilvoittelu ja haaveilu ovat osa urheilua ja ihmisen perusluonnetta. Veikkauspelitkin ovat tapa kilvoitella ja antavat meille mahdollisuuden haaveiluun. Veikkauspelaaminen on parhaimmillaan hauskaa ajanvietettä ja tuo lisää jännitystä urheilun seuraamiseen. Pienillä panoksilla saat rahapeleistä irti suuremman ilon.

Tässä pikaohjeet verkkokumppanuuspelaamiseen:

  1. Klikkaa kotisivujen etusivulla olevaa verkkokumppanuusbanneria tai kokeile vaikka heti klikkaamalla uutisessa olevaa Veikkaus-banneria.
  2. Klikkaaminen vie sinut Veikkauksen sivuille, ja osoitetiedoissa on mukana seurasi numerotunnus.
  3. Tallenna tämä osoitelinkki nettiselaimen kirjanmerkkeihisi, tai puhelimella pelatessa aloitusnäyttöösi. Helpot ohjeet puhelimella tai tabletilla pelaamiseen löydät alta.
  4. Kirjaudu sisään Veikkauksen tunnuksillasi ja pelaa pelisi. Jos et ole vielä Veikkauksen kanta-asiakas, rekisteröidy asiakkaaksi.
  5. Pelaa pelisi jatkossa joko tallentamasi kirjanmerkin, puhelimen pikanäppäimen tai seuran kotisivujesi bannerin kautta, niin seurasi saa kaikista pelaamistasi peleistä palkkion!

Näin helposti klikkaat tukea seurallesi puhelimella tai tabletilla:

  1. Mene seurasi sivuille ja klikkaa sieltä löytyvää Veikkauksen verkkokumppanuus –banneria
  2. Pääset linkistä Veikkauksen sivuille. Selaimen osoitekentässä näkyy seurasi partnerID.
  3. Tallenna nyt pikanäppäin puhelimesi/tablettisi aloitusnäyttöön, josta pääset jatkossa helposti suoraan Veikkauksen sivuille. Katso tästä miten se tehdään eri laitteilla: iPad/iPhone, Android, Nokia/Windows Phone
  4. Pääset pelaamaan Veikkauksen pelejä klikkaamalla aloitusnäyttöön muodostunutta kuvaketta. Kirjaudu sisään tunnuksillasi tai rekisteröidy, jos sellaisia ei vielä ole. Näin pelaamalla tuet aina samalla seuraasi.