Liigajoukkue Honka mittaa KTP:n kunnon

 

Hyvin sujuneen Cup-avauksen jälkeen KTP on kääntänyt katseensa jo perjantai-iltapäivään, jolloin vastaan asettuu FC Honka Espoon Tapiolasta. Viime kaudella sarjanousijat sijoittuivat upeasti neljänneksi, ja vain yhtä maalia Kupsia huonompi maaliero pudotti espoolaiset pronssisilta mitaleilta.

Hongan sopimustilanne näyttää hyvältä. Uusina tulijoina joukkueeseen ovat talvella liittyneet esimerkiksi Juha Hakola, Mikko Sumusalo ja paluun keltamustaan tehnyt Gideon Baah. Viime kaudella 16 maalia paukuttaneen senegalilaishyökkääjä Macoumba Kandjin jatko Espoossa on kuitenkin vielä suurelle yleisölle arvoitus, sillä ainakaan vielä jatkosopimusta ei ole julkistettu. Cup-avauksessaan Honka joutui pallonhallinnastaan huolimatta taipumaan FC Lahdelle maalein 0-1.

Yksi KTP:n onnistujista Kajaani-ottelussa oli juuri kaksivuotisen sopimuksen allekirjoittanut Paavo Voutilainen. Nuori toppari kertoo olevansa tyytyväinen Cup-debyyttiinsä Kotkassa, ja odottaa jo perjantain Honka-ottelua.

-Ensimmäinen puoliaika oli lauantaina hieman hakemista koko joukkueelta, mutta toiseen puoliaikaan olen tyytyväinen. Huominen peli Honkaa vastaan tulee olemaan tasonmittaus meille, odotan että Honka tulee ottamaan pelissä pallonhallinnan, Voutilainen kertoo.

KTP:llä on jo nyt useita kovia nimiä topparin tontille. Voutilainen nimeää vahvuuksikseen pallollisen pelaamisen.

-Vahvuuksiani on pelin avaaminen, olen varma pallon kanssa ja uskallan pelata eteenpäin. Myös pääpeli on yksi vahvuuksistani.

Testipelaajia ei Esport Areenalla pelattavassa harjoitusottelussa tulla näkemään. Ottelu Honkaa vastaan käynnistyy perjantai-iltapäivänä 1.2. jo kello 13:45.