Lauantaina hemmotellaan jalkapallon ystäviä

By 14/06/20182018, Ennakot

Tulevana lauantaina riittää ohjelmaa kaikille kotkalaisen jalkapallon ystäville. Ykkösen ottelu KTP–Jaro yhteyteen on rakennettu monenlaista ohjelmaa, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Tapahtumantäyteinen lauantaina potkaistaan käyntiin kello 16.15 Karoliinassa otteluetkoilla. Paikan päälle saapuvat Manel ja Aleksi Pahkasalo kertomaan kuulumaan ja analysoimaan lähtökohtia illan otteluun.

Ohjemaa on luvassa ennen ottelua myös Arto Tolsa -areenalla. Portit avataan jo kello 17.00 ja ennen kamppailun käynnistymistä Duo Huikka viihdyttää live-musiikillaan. Kello 18.30 käynnistyvän ottelun jälkeen luvassa musiikkia Ihmeneloset feat Ella Tepposen (X-Factorysta tuttu) tahtiin. Jälkipelit pelataan poikkeuksellisesti päätösvihellyksen jälkeen areenalla. Luvassa siis viihteellinen lauantaipäivä jalkapallon ja live-musiikin tahdissa kauniissa kesäillassa.

Itse ottelussa kohtaavat sarjataulukon vitonen KTP ja kaksi pykälää ylempänä oleva FF Jaro. Joukkueiden välinen piste-ero ei ole kuin kaksi pistettä, joten voitolla KTP pystyisi parantamaan sijoitustaan. Joka tapauksessa vastakkain on kaksi Ykkösen parhaimmistoon kuuluvaa joukkuetta.

KTP:n laitapuolustajana pelaava Samuel Mahlamäki sanoo, että tasapeli sarjakärki HIFK:ta vastaan tyydytti, vaikka parempaankin oli eväitä.

–Pelasimme rohkeasti sarjajohtajaa vastaan ja toteutimme taktisesti niitä asioita, joista olimme ennen ottelua puhuneet. Ensimmäistä 15 minuuttia lukuun ottamatta ei HIFK:lla ollut juurikaan edes paikkoja, Mahlamäki tuumaa.

KTP on valmistautunut huolellisesti lauantai-illan kotiotteluunsa ja tähtäimessä on, ei enempää eikä vähempää kuin kolme pistettä.

–Olemme katsoneet hieman videolta sitä, millainen joukkue on vastassa. Jaro on täynnä hyviä yksilöitä ja tasokas nippu sieltä on vastaan tulossa, Mahlamäki sanoo.

–Sarja on tosi tasainen ja yksi voitto voi nostaa taas sijoitustamme. Jokainen peli on äärimmäisen tärkeä. Joukkueen sisällä on kuitenkin hyvä meininki ja fiilis päällä, joten voittoa lähdemme hakemaan, laitapuolustaja jatkaa.

Mahlamäen mielestä on hienoa, että ottelun ympärille on rakennettu erilaista tapahtumaa.

–Itse asiassa kuulin tästä vasta nyt, mutta yleisölle se on varmasti kivaa, että järjestetään tällainen lauantaipäivä. Poikkeuksellinen lauantai-ilta ei vaikuta oikeastaan muuhun kuin siihen, että syön tuntia myöhemmin., Se on kuitenkin meidän etumme, että ottelu pelataan kotona, Mahlamäki sanoo.

KTP–FF Jaro. Lauantaina 15.6. kello 18.30 (huomioi aika, mutta tule jo aiemmin viihtymään) Arto Tolsa -areenalla.