Kymenlaakson Sähkö jatkaa FC KTP:n pääyhteistyökumppanina

By 18/01/20162016, Uutiset

FC KTP ja Kymenlaakson Sähkö ovat solmineet kautta 2016 koskevan pääyhteistyötason sopimuksen. Kymenlaakson Sähkö oli KTP:n pääyhteistyökumppani ensi kertaa kuluneella Veikkausliiga -kaudella 2015.

Sopimuksen jatkuminen miellyttää KTP:n toimitusjohtajaa Riku Tapiota.

-Olemme erittäin tyytyväisiä, että viime kaudeksi pääyhteistyökumppaniksi noussut Kymenlaakson Sähkö on mukanamme myös tulevalla kaudella. Tarvitsemme rinnallemme merkittäviä kumppaneita, joista Kymenlaakson Sähkö on yksi. Yhdessä kumppaneidemme kanssa voimme rakentaa toimintaamme terveelle ja vakaalle pohjalle.

Kymenlaakson Sähkö Oy on ollut FC KTP:n yhteistyökumppanina jo pitkään. Mukana oleminen on yritykselle yksi tapa olla läsnä asiakkaidensa arjessa.

– Kymenlaakson Sähkö toimii asiakkaiden keskellä osana ympäröivää yhteisöä. Siksi meistä on tärkeää olla mukana tukemassa myös toiminta-alueellamme menestyviä ja yhteisöllisyyttä luovia urheilulajeja ja –joukkueita, kertoo Kymenlaakson Sähkön tuore toimitusjohtaja Aku Pyymäki.

Kymenlaakson Sähkössä ollaan tyytyväisiä yhteistyöhön, ja tavoite on molemmilla osapuolilla yhteinen.

– FC KTP:n kanssa olemme tehneet tuloksellista ja aktiivista yhteistyötä jo usean vuoden ajan ja tulevalla kaudella olemme jälleen kannustamassa raitapaitoja kohti Veikkausliigaa, Pyymäki päättää.

KYMENLAAKSON SÄHKÖ

Kymenlaakson Sähkö toimittaa sähköä neljän maakunnan alueelle – Kymenlaakson lisäksi Etelä-Karjalaan, Uudellemaalle ja Päijät-Hämeeseen. Yhtiön panostaa suunnitelmallisesti monipuoliseen energiantuotantoon ja sähköverkkojen jatkuvaan kehittämiseen. Harkituilla investoinneilla ja terveellä liiketoiminnalla Kymenlaakson Sähkö varmistaa luotettavan energiantoimituksen asiakkaille ja merkittävän tuoton omistajakunnille. Lisätietoa yrityksestä ja palveluista: www.ksoy.fi