KTP:n taistelu toi voiton

By 15/07/20182018, Uutiset

KTP jatkoi tappiottomien otteluidensa sarjaa ja aiheutti AC Oululle kolmannen peräkkäisen tappion, kun toisella jaksolla parantunut kotkalaisten hyökkäyspeli takasi tiukan 1–0 (0–0)-voiton. Ottelun ainokaisen maalin viimeisteli Ville Oksanen.

Ensimmäisellä puoliajalla KTP oli selvästi vastaanottava osapuoli. AC Oulu hallitsi niin pelivälinettä kuin itse peliäkin ja sai luotua muutamia maalipaikkoja. KTP:n maalivahdin Jiri Kosken erinomaiset torjunnat ja puolustajien uhrautuminen laukauksien eteen pitivät kuitenkin maalin syntymisen loitolla.

Toisella puoliajalla KTP pääsi paremmin peliin mukaan. KTP alkoi prässätä ylempää ja se hankaloitti oululaisten pelin rakentelua. Oululla oli hyvä tilaisuus mennä johtoon aivan rangaistusalueen rajan tuntumasta ammutusta vapaapotkusta, mutta Koski venyi näppiensä kanssa väliin. KTP:n ensimmäinen todellinen maalipaikka syntyi 59. minuutilla, kun Aleksi Pahkasalo lähetti ensimmäistä otteluaan KTP-nutussa pelanneen Yerai Vilaboan läpiajoon. Vikkeläkinttuisen espanjalaisen laukaus viuhui vain hitusen takatolpan ohitse.

KTP sai paremmin ja paremmin pelijuonesta kiinni ja ottelun voittomaali syntyi 75. minuutilla. Pahkasalo lähetti vasemmalta puolelta kulmapotkun, joka jäi flipperin lailla pomppimaan aivan maalin edustalle. Paikalle saapunut Oksanen rusikoi pallon lähietäisyydeltä maaliin. AC Oululla oli heti maalin jälkeen vaarallinen hyökkäys, mutta laukaus viuhui hieman ohi maalin.

Voittonsa myötä KTP:n tappiottomien otteluiden putki venyi kolmeen otteluun. Kolmesta edellisestä pelistään kotkalaisjoukkue on saalistanut seitsemän pistettä. 13 kierroksen jälkeen KTP kipusi sarjataulukossa kuudenneksi. Kotkalaisten kausi jatkuu ensi viikon lauantaina 21.7. kello 17 kotiottelulla JJK:ta vastaan.