KTP:n solmi jatkosopimuksen

By 20/12/20162016, Uutiset

FC KTP ja marraskuussa 20 vuotta täyttänyt Sebastian Dolivo ovat päässeet yhteisymmärrykseen ensi kautta koskevasta pelaajasopimuksesta. Vuoden mittaisen jatkosopimuksen allekirjoittanut keskuspuolustaja kuului viime kaudella kotkalaisjoukkueen kantaviin voimiin.

Jatkan hyvillä mielin Kotkassa. Toivottavasti saamme kasaan hyvän ja iskukykyisen joukkueen, joka taistelee syksyllä nousukarsinnoissa, Dolivo sanoo.

Viime kaudella Dolivo pelasi Ykkösessä 26 ottelussa ja kaikissa täydet minuutit. Sarjakaudella jäi väliin vain yksi ottelu pelikiellon vuoksi. Useat liigaseurat olivat Dolivon palveluksista kiinnostuneita, mutta vaakakuppi kallistui Kotkassa jatkamisen puolesta. Dolivo vakuuttui kotkalaisseuran tavoitteista nousta takaisin Ykköseen.

Nyt on jo tehty hyviä hankintoja Saku Kvistin ja Marko Tyyskän muodossa. Se helpotti omaa päätöstäni jatkosopimusta tehtäessä. Yhteydenottoja tuli myös liigasta, mutta aloitin syksyllä opinnot Kotkassa, joten jatkaminen oli monella tapaa luonnollista, Dolivo kertoo.

Aiemmin Dolivo on edustanut VJS:n ja HJK:n junioreita sekä pelannut Klubi 04:n riveissä Kakkosta kausien 2014 ja 2015 aikana. Jälkimmäisellä kaudella Klubi 04 ylsi Ykkösen nousukarsintoihin, mutta GrIFK oli lopulta parempi yhteismaalin 8–1. Lisäksi Dolivo on pelannut poikien ja nuorten maajoukkueissa.