KTP:n leiri päättyi harjoitusottelu tappioon

KTP leireili Eerikkilässä ennen pääsiäisvapaille siirtymistään. Kahden tiukan päivän ohjelma piti sisällään kaksi harjoitusta, muutamia palavereita sekä kruununa harjoitusottelun Veikkausliigakauteen valmistautuvaa Turun Palloseuraa vastaan. Ottelu päättyi turkulaisten voittoon lukemin 4–1 (2–1). KTP:n ainokaisesta osumasta vastasi Aleksi Tarvonen.

Ensimmäinen jakso oli kauttaaltaan tasainen ja KTP oli pelissä hyvin mukana pelaten maltillisesti lyhytsyöttöpeliä. TPS onnistui kuitenkin saamaan hieman otetta pelistä. Avausmaali syntyi Sami Rähmösen keskityksestä, jonka kotkalaisten keskuspuolustajien välistä Onni Valakari jatkoi maaliin.

KTP nousi kuitenkin tasoihin, kun Aleksi Tarvonen haistoi TPS-puolustajan maalivahdille tarkoitetun syötön ja pääsi juoksemaan pallon varmasti maaliin kiertäen TPS-vahti Jonatan Viscosin. TPS nousi vielä ennen taukoa johtoasemaan uudemman kerran. TPS:n ensimmäinen kulmapotku olisi pitänyt pystyä siivoamaan, mutta Miro Tenho pääsi sysäämään pallon kotkalaismaaliin.

Toisella puoliajalla KTP:n hyvä ote vaihtui puskemiseksi ja pitkän pallon potkimiseksi. Eli ei lainkaan pelitavan mukaisia ratkaisuja ja se näkyi lopulta liian helppoina pallon luovutuksina vastustajalle, joka saikin paremmin otetta pelistään. TPS lisäsi johtoaan lopulta kahdesti ja voitti lopulta 4–1 Drago Milovicin ja Joakim Latosen iskiessä osumat.

Vaikka KTP:n maalivahti Jiri Koski joutui antautumaan peräti neljästi, esitti hän erinomaisia otteita maalin suullaan. Muutamat erinomaiset torjunnat toisella puoliajalla piti numerot kuitenkin kohtuullisen siisteinä. Lisäksi Topi Pasi kerää kehut otteistaan keskuspuolustajana. Ville Oksanen siirtyi ensimmäisen puoliajan aikana laidasta keskelle Matias Lindforsin saatua tällin jalkaansa, ja pääsi siten entistä paremmin peliin mukaan. Maalin viimeistellyt Tarvosella oli myös yksi puskupaikka, mutta ei onnistunut lisäonnistumien tekemisessä.

KTP leireili 16 pelaajan voimin, mutta torstaipäivän harjoituksissa pienen tällin jalkaansa saanut Chris James ei pelannut ottelussa lainkaan. KTP:n edustusmiehistö vetätyy pienoiselle pääsiäislomalle ja palaa harjoituskentälle kuitenkin jo ensi maanantaina. Seuraava harjoitusottelu on tiistaina 3.4. Lahdessa FC Lahtea vastaan.